Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben a melegben azon gondolkodtam hogy lehet a puncit jobban karban tartani, ha teljesen lecsupaszítják, vagy ha hagynak egy némi-nemi szőrzetet, ami eredetileg is a funkciója volt?. Vannak érvek pro és kontra, Amúgy 50 feletti F vagyok.
Figyelt kérdés
júl. 20. 00:23
4/9 anonim válasza:
Csupasz
Nekem férfiként is csupaszon kevésbé izzad mint szőrösen
6/9 anonim válasza:
Tehát megártott a meleg... :D
Ahogy már előttem mondták, elég ha mossák. Azt meg nem értem ez a kis szőr hogy melegítene...
7/9 A kérdező kommentje:
Ok, akkor megártott a meleg és sokat kell mosni. Én olvastam olyanokat, hogy ha nincs rajta szőr, előbb fertőződik meg, és előbb lesz halszagú. Mondjuk amikor még jókat dugtam,.minden nőnek szőrös volt.
júl. 20. 20:49
8/9 anonim válasza:
Csak viccelődtem ezzel a "megártott a meleg"-el. Mert hogy ilyeneken gondolkozol. :)
A védelmet betöltő szerepében persze, hogy van valami, hisz nem csak dísznek kaptuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!