Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Orális szex pro és kontra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orális szex pro és kontra?

Figyelt kérdés

Hány százaléka a nőknek szereti és élvezi ha kinyalják? El is tudtok így élvezni? Ha nem szereted, annak mi az oka?

Hány százaléka a nőknek szereti vagy legalábbis teszi meg a férfinek, hogy leszopja? Élvezed is vagy csak megteszed? Ha nem teszed meg akkor miért nem?

Férfiak hány százaléka szereti és élvezi ha leszopja a párja? El tudsz élvezni ha csak szájjal kényeztetnek? Ha nem szereted annak mi az oka?

Férfiak hány százaléka szereti vagy teszi meg a nőért hogy kinyalja? Élvezed is vagy csak megteszed? Ha nem teszed meg akkor miért nem?

Kérlek írjátok mindegyik pontra ami nemetek szerint releváns, hogy nektek miért igen vagy miért nem. Köszönöm!

2022. aug. 15. 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
79%
Kontra? Mégis hogy lehetne kontra orális szexnél?
2022. aug. 15. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Ki tudná ezt megmondani?Van aki megteszi,van aki nem.Nincs kötelező a szexben.Én csak magamról tudok nyilatkozni,szeretem a nyalit,meg a szopit is szívesen csinálom.Nincs abban semmi rossz.
2022. aug. 15. 09:17
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Én szeretem, ha nyalnak és szeretek szopni is.
2022. aug. 15. 10:19
 4/10 anonim ***** válasza:
91%

Mivel mások nevében nem nyilatkozom, így csak az én és a párom válaszát tudok leírni, aki itt ül mellettem.

Én szeretem, ha a párom nyal, de viszont azt jobban szeretem, ha kölcsönös orál van. El is tudok így élvezni.

Férjem szereti, ha kap orált. Ő el tud élvezni akkor is, ha csak szájjal kényeztetem.

Mivel én nőként kifejezetten szeretek orált adni, így párom kb naponta kap. Ezt viszont változatosan tesszük. Van, amikor kölcsönös orál van, másik alkalommal közben masszírozza a vállam.

Férjem is magától teszi meg, senki sem kényszeríti. Szereti is csinálni. Viszont azt mondja, hogy kemény munka, szóval hulla fáradtan sose kezd bele emiatt, mert nem végez fél munkát.

29N, 34F

2022. aug. 15. 11:11
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen csinálom és élvezem is.

Idáig egy csajjal találkoztam aki nem szerette, de ott volt némi önértékelési zavar is, mert ő a saját punciját undorítónak találta.

2022. aug. 15. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:
91%

Szeretem, ha kinyalnak el is élvezek tőle mindig.

Szeretem viszonozni és élvezem is, nagyon izgató számomra.

2022. aug. 15. 12:10
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

orál... :) ha csajnak adod és kitartóan csinálod akkor általában a csaj sem hagy lógva/állva ...

ha szex előtt már egyszer elmegy egy csaj akkor általában könnyebben érkezik meg akár a második is ( igen vannak csajok akik nem tudnak elmenni kétszer vagy első után sokat sokat kell várniuk) szóval kommunkáció

2022. aug. 16. 00:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Én nyalni nagyon szeretek, nem is teljes az együttlét számomra, ha nem csinálhatom. Most a feleségemmel is, és korábban az exeimmel, illetve az egyéjszakás kalandoknál is mindig élvezettel csináltam. Azt is szeretem, ha a lány kényeztet engem szájjal, de azt sokkal jobban szeretem, ha nyalhatok.

33F

2022. aug. 16. 01:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha van, aki nem szereti, ha kinyalják, amögött szinte mindig valami lelki zavar van. Azt hiszi, hogy gusztustalan. Ha sikerül feloldani ezt a gátlást, ők is boldogan fogadják. A férfiak közt meglepően sokan vannak, akik valóban gusztustalannak találják, talán, mert nyálkás, ezért nem nyalnak. Hatalmas hátrányba kerülnek azokkal szemben, akik maguk is élvezik a nyalást.

Olyan pasi szinte nincs is, aki nem szereti, ha leszopják, épp ellenkezőleg, sokan csak ezt igénylik.

2022. aug. 16. 07:57
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is valamilyen "sérülésre" utal ha valaki nem szereti az orált. Volt egy csaj aki gyerekkorában talált egy gumit teli spermával és azóta undorodik tőle.

Másikat a volt párja kényszerítette és emiatt már görcsben volt mindene mikor kérdeztem tőle. Nem találkoztam még egészséges emberrel aki ne szerette volna az orált. :D Nyilván nincs kizárva hogy létezik, én nem találkoztam vele.

2023. máj. 13. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!