Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szex pro és kontra, vélemény?
Sziasztok!
Érdekelne mit gondoltok az egyéjszakás/alkalmi szexről?
Ha van valaki aki nagyon az eseted, nagyon működik a kémia is, kb izzik a levegő köztetek de pl esélyes hogy szexnél több (kapcsolat) nem lesz, belemennél a szexbe ezeknek tudatában hogy jól érezzétek magatokat egyszer vagy párszor?
Van egy ismerős, aki segít a vizsgákra való felkészülésben de közben eléggé rámmozdult, sokat flörtöl, meg egyértelműen a tudtomra adta hogy bejövök neki főleg mert full ellenkezője vagyok az eddigi csajainak (szerinte én visszafogott és “jókislányos” vagyok). Ő tipikus ilyen lányok/nők kedvence, csajozós típus és erősen kétlem hogy szexnél többet akarna (na meg ügyvéd, vannak fenntartásaim velük kapcsolatban 🤣), viszont nekem is nagyon bejön és erős vonzalmat érzek iránta. Egyre kevésbé tudok és szeretnék ellenállni amikor pl megpróbál megcsókolni meg simogat, de még hezitálok egyelőre. Ő 29 én 23 vagyok.
Igazából csak a véleményetek érdekelne általánosságban, mert tudom sokan gondolják azt hogy egy nő “veszít” az értékéből ha egyéjszakásai vannak.
Egy nőnek nem von le az értékéből ha voltak egy éjszakásai vagy ne adj isten szereti megélni velük a nőiességét néha mivel a szex erről szól, a férfinak a férfiasság a nőnek pedig a nőiesség megélése..az hogy milyen formában azt embere válogatja.
A probléma az hogy a társadalom 80% egy hiper primitív tökfej aki azt hiszi hogy amit csak úgy halott a szüleitől meg környezetéből aszerint lehet érdemes élni az életét.
Semmi baj nincs azzal hogy te nőként nem szeretnél ellenállni a saját biológiai avagy emberi késztetéseidnek.
Nyugodtan éld meg a tapasztalatot ha megadatik egy jó partnerrel és agonizálj annyit azon hogy mit fognak szólni mások.
Mi értelme lenne olyan életet élned amit olyan emberek elvárásai diktálnak akiket 1. nem ismersz 2. talán soha nem is fogsz.
Viszont az előttem írok jól írták azt hogy mivel ennyire ostobák az emberek így érdemes lehet csak azoknak elmesélni akikben igazán megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!