Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mennyire volt kb. kövér a legtulsulyosabb partneretek? (kg/cm) jó volt vele? Ha tehetitek inkább vékonyabb lányokkal szexeltek? Pro/kontra?
Nekem olyan 85 kiló körül lehetett.
Rámfekve szétfolyt.
Az átlag csajaim 45-55 kiló között mozogtak,
személy szerint a vékony, nyurga a fétisem.
volt jóval 100 fölött is több partnerem, élveztem velük a szexet
olyan 85-100kg között a legideálisabb számomra
persze ha valaki pici, mondjuk 140cm körüli, akkor ennél kevesebb kilóval
Detto mint a 3-as,hiába pontozzátok le. Van ilyen. Én is iszonyodom a kövér nőktől, soha nem kezdtem dagival, inkább voltam egyedül. Egyszer volt egy erősebb testalkatú barátnőm, igaziból nem volt kövér, csak olyan masszív. Én is alig tudtam megdugni, félórát kellett polírozni a bohócot, meg másra gondoltam közben, nehogy lelankadjon.
Egyszer egy dagi csaj kerekperec megmondta, hogy akar velem dugni, én meg kerekperec megmondtam, hogy azt lesheted. Viszont ajánlottam egy haver srácot, akiről tudtam, hogy a husibb csajokat szereti, na az megpakolta keményen, nem is egyszer.
Milyen érdekes!
Nekem meg molett nőként 165/79 kg a vékony pasik nem jönnek be.
Bocs,rosszul fogalmaztam:az alacsony, vékony pasik.
Teljesen megértem azokat a srácokat,akik azt írták,hogy nem megy a molett nőkkel a szex.
Lám-lám, fordítva is igaz! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!