Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a különbség a 2 korosztály között? Pro kontra?
Különbségek egy 18 éves tapasztalatlan lánnyal és egy 40 éves tapasztalt nővel való szexben?
Melyik jobb szerinted? És miért?
Tud egy 18 éves csajnis vérmes lenni, de egy 30-40-es nő már tudja mi kell neki, és gyakorta sokkal aktívabbak az ágyban.
Persze ez csak 1 gyenge általánosítás.
Nem mindenkire igaz.
F/34
18 évesen kB feküdtem mikor a srác rajtam volt+orál ahogy sikerült, de különösebben nem izgatott a dolog.
Lassan 38 évesként minden érdekel ami szex, utána is olvasok. Sokkal bevállalósabb vagyok, nyitott is vagyok szinte mindenre.
Nálam ennyi a különbség.
N
De amúgy is tiniként is kísérletező voltam, és még annyit, h bármit megteszek, bizonyos kereteken belül azzal, aki benne van.
N
Néha fordítottan jó...
40-es stabil barátnőm nem óhajtott orálisan kielégíteni, és magát se hagyta, az análról nem is beszélve.
Aztán jött egy új kolleganő a céghez. 19 éves volt.
Valahogy szimpi lettem neki, elkezdtünk sokat beszélgetni. Ő is elmondott mindent, én is.
Aztán egy "unalmas" hétvégén a tettek mezejére léptünk.
Két hónapig volt a szeretőm.
Utána az akkori barátnőmet eltanácsoltam, és a fiatalabb lépett a helyébe.
3 csodálatos évünk volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!