Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen gonoszok egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszok egyes nők, empátia tényleg nincs az emberekben?

Figyelt kérdés

Nem egyszer voltam fültanuja, hogy egyes nők így röhögtek férfiakon, hogy pl. voltam egy férfival és ott maszatolt fel sem állt neki és hogy jézusom ez mi volt.. hazaküldöm az ilyet stb..

Igen erről nem tehet egy férfi.. egyszerűen van aki rástresszel erre ...

2024. júl. 17. 09:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%

Mert a pasik nem ilyenek baráti körben egy elbarmolt szex után? Na persze

Attól még lehetett ott-akkor normális a nő egyébként

2024. júl. 17. 09:36
 2/15 anonim ***** válasza:
59%
Jöhet még idő, amikor örülnek, ha rájuk néz valaki!
2024. júl. 17. 09:43
 3/15 anonim ***** válasza:
34%

ebben pontosan mi is volt gonoszság? Az alapján amit írtál, ezek ténymegállapítások voltak.

Aki ilyentől bestresszel, tényleg nem férfi.

2024. júl. 17. 09:44
 4/15 anonim ***** válasza:
68%
Szóval a női logika alapján, aki nem nedvesedik, az nem igazi nő, így már értem.
2024. júl. 17. 09:46
 5/15 A kérdező kommentje:
3. Tudom egy férfi attól férfi hogy agyatlanul minden lyukat betöm....akkor sajnálom hogy férfinak születtem...
2024. júl. 17. 09:46
 6/15 anonim ***** válasza:
38%

5: lehet itt hisztizni, csak felesleges. Szépen lejáratod magad.

Ha szerinted jogos, hogy egy férfi azon stresszel, hogy állítólag valamikor valakinek nem állt fel rendesen egy nővel, az nem normális, ez ennyi.

Ha tényleg férfi vagy, akkor nem azon agyalsz amikor egy nővel készülsz szexelni, hogy másoknak ez mennyire ment, vagy nem.

Bár bocs, te itt csak te rinyálsz, minden különösebb ok nélkül, és a férfiatlanságod tényét a nőkre akarod kenni. Szánalmas.

2024. júl. 17. 09:49
 7/15 A kérdező kommentje:
6. Sokszor nem nedves egy nő akkor ők mind nőtlenek...
2024. júl. 17. 09:53
 8/15 anonim ***** válasza:
34%

7: nem nőtlen (az a nem házas pasi), hanem nőietlen.

Másrészt ha neked nem áll fel, vagy béna vagy, vagy nem kívánod a nőt. Utóbbi eset előfordulhat nőknél is ugyebár.

Ha veled ez gyakran előfordul, hogy nem nedves a nő, akkor ne a nőkben keresd a hibát, hanem magadban, vajon miért nem vagy képes felizgatni?

Hiába próbálod másra kenni, először nézz magadba... tudom, kellemetlen, de hasznos.

2024. júl. 17. 10:05
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

Nőként írom, többnyire férfi haverokkal és kollegákkal, hogy a mi társaságunkban tényleg csak a csajok részéről megy ez. Mindenkinek kicsi, mindenki alulteljesít. Röhögcsélnek, szerintem totál éretlenek a szexhez.

Elvárás az van bőven. Egy pozitív megnyilvánulást nem hallottam még csajok szájából.

Nekem is volt olyan partnerem, akinek merevedési zavara volt, de nem tálaltam ki a fél országnak ezzel megalázva a pasit, pedig aztán nálunk megy azért a szex téma rendesen.

A pasik elintézik annyival, hogy nem passzoltak vagy ilyesmi, mindenki el tudja nagyjából képzelni.

2024. júl. 17. 10:09
 10/15 anonim ***** válasza:
88%
Intelligencia kérdése.
2024. júl. 17. 10:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!