Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen gonoszok egyes nők, empátia tényleg nincs az emberekben?
Nem egyszer voltam fültanuja, hogy egyes nők így röhögtek férfiakon, hogy pl. voltam egy férfival és ott maszatolt fel sem állt neki és hogy jézusom ez mi volt.. hazaküldöm az ilyet stb..
Igen erről nem tehet egy férfi.. egyszerűen van aki rástresszel erre ...
Mert a pasik nem ilyenek baráti körben egy elbarmolt szex után? Na persze
Attól még lehetett ott-akkor normális a nő egyébként
ebben pontosan mi is volt gonoszság? Az alapján amit írtál, ezek ténymegállapítások voltak.
Aki ilyentől bestresszel, tényleg nem férfi.
5: lehet itt hisztizni, csak felesleges. Szépen lejáratod magad.
Ha szerinted jogos, hogy egy férfi azon stresszel, hogy állítólag valamikor valakinek nem állt fel rendesen egy nővel, az nem normális, ez ennyi.
Ha tényleg férfi vagy, akkor nem azon agyalsz amikor egy nővel készülsz szexelni, hogy másoknak ez mennyire ment, vagy nem.
Bár bocs, te itt csak te rinyálsz, minden különösebb ok nélkül, és a férfiatlanságod tényét a nőkre akarod kenni. Szánalmas.
7: nem nőtlen (az a nem házas pasi), hanem nőietlen.
Másrészt ha neked nem áll fel, vagy béna vagy, vagy nem kívánod a nőt. Utóbbi eset előfordulhat nőknél is ugyebár.
Ha veled ez gyakran előfordul, hogy nem nedves a nő, akkor ne a nőkben keresd a hibát, hanem magadban, vajon miért nem vagy képes felizgatni?
Hiába próbálod másra kenni, először nézz magadba... tudom, kellemetlen, de hasznos.
Nőként írom, többnyire férfi haverokkal és kollegákkal, hogy a mi társaságunkban tényleg csak a csajok részéről megy ez. Mindenkinek kicsi, mindenki alulteljesít. Röhögcsélnek, szerintem totál éretlenek a szexhez.
Elvárás az van bőven. Egy pozitív megnyilvánulást nem hallottam még csajok szájából.
Nekem is volt olyan partnerem, akinek merevedési zavara volt, de nem tálaltam ki a fél országnak ezzel megalázva a pasit, pedig aztán nálunk megy azért a szex téma rendesen.
A pasik elintézik annyival, hogy nem passzoltak vagy ilyesmi, mindenki el tudja nagyjából képzelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!