Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyen gonoszok egyes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen gonoszok egyes nők, empátia tényleg nincs az emberekben?

Figyelt kérdés

Nem egyszer voltam fültanuja, hogy egyes nők így röhögtek férfiakon, hogy pl. voltam egy férfival és ott maszatolt fel sem állt neki és hogy jézusom ez mi volt.. hazaküldöm az ilyet stb..

Igen erről nem tehet egy férfi.. egyszerűen van aki rástresszel erre ...

2024. júl. 17. 09:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
92%

Én nőként alapból nem beszélek mással a szexuális életemről. Van aki igen, az pedig szerintem aki így nyílvánul meg, azon a szinten is van. Ha valaki ideges, stresszel, stb, azt meg lehet érteni.

De ez elég egyoldalú kijelentés. Fordítva lehet bőven férfiaktól is hallani, hogy egy nő nem teszi Ida magát, vagy barlang van alatta, hasonló megjegyzések. Szóval nem csak néhány nőben nincsen empátia, férfiaknál is lehet jellemző.

2024. júl. 17. 10:31
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon sok a primitív ostoba ember, és van köztük nő is. Szerintem is full paraszt dolog így viszonyulni, remélhetőleg visszakapják. Nagy és maradandó sérülést tud okozni az ilyen tajparasztkodás.
2024. júl. 17. 10:41
 13/15 anonim ***** válasza:
28%

tipikus incel balfék kérdés. Mást hibáztatni a saját bénaságodért.

Nem tudom mit nem értesz ezen, elég rendesen kifejtették neked, hogy miért, hiába pontozod le.

2024. júl. 17. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem ezt a hisztit. Illetve értem, gondolom komplexusos incel vagy és most keresed a nőkben a hibákat. Valamint akármilyen nőtől meghallasz ilyet, azt mind magadra veszed... Nyilván meg van az oka, hogy miért.

Nos érdekes, az én baráti körömben egy nő sem csinál ilyet. Van, hogy megbeszéljük, milyen a szex, de azt csak egymás között és nem részletekbe menően. Egyik barátnőm mesélte, hogy a párjanak merevedési zavara van és már nagyon kivannak emiatt, de mi inkább tanácsokat adtunk neki, nem kiröhögtük. Nyilván kevésbé intelligens lányokkal beszélgetsz, valószínűleg az intelligensebbek szóba se állnak veled.

Ja, és a férfiakat sem kell ám félteni, ők is ügyesen le szokták szólni olykor a partnerüket, még kérdezés nélkül is ;) pl fadarab volt az ágyban, de olyan hangsúllyal... Lógó tőgyei voltak stb.

Könnyű csak a nőket hibáztatni, de hidd el, hogy nem a világ összes nőjével van a baj, hanem valószínűleg veled ;)

2024. júl. 17. 11:00
 15/15 anonim ***** válasza:
76%
#8 tehát ha én nem izgulok fel az az én hibám, de ha a nő nem izgul fel az is az én hibám? Valamelyiket a 2-ből még elfogadom de azért csak kéne tegyen valamit a nő is a dologért nem?
2024. júl. 17. 13:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!