Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet introvertáltként szexkapcsolatot találni?
Szexkapcsolatot keresek egy korombeli lánnyal (18-25 között), én 20 éves vagyok. A bökkenő, hogy introvertált vagyok és elég sok gátlásom/ szorongásom van az ismerkedés elindításánál. Miután belendült a beszélgetés és működik a kémia, már fel tudok oldódni, csak a kezdeményezés baromi nehéz. Pedig nagyon szívesen kényeztetek lányokat és szeretnék még ügyesebb lenni, tanulni és fejlődni.
Aki esetleg hasonló cipőben jár és sikerrel járt, elmondaná, hogyan? Sajnos manapság már online sem olyan egyszerű. Nem olyan lányok kellenek, akik bárkinek odaadják magukat, hanem olyanok, akik igényesek és intelligensek.
Kb semmi esélyed. Ebbe a korban mindenki él, bulizik , vadul.
Azok a lányok akik nem, azok kb pont ugyanúgy el vannak bújva a csigaházba mint te...
Ilyenre rátalálni kb lehetetlen
Én egy inteovertált lány vagyok, mégis volt két szexkapcsolatom.
Az egyik egyetemen, a másik munkahelyen. Mondjuk én ebből nem csináltam problémát, mintha a helyzet "talált volna meg" vagy nem tudom. Szerintem minden esélyed megvan, hogy legyen szexkapcsolatod, csak ne görcsölj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!