Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertáltként hogyan találhatnék barátot?
Eléggé introvertált vagyok, emiatt szinte lehetetlennek érzem, hogy legyen barátom.. Fiatal vagyok, de kötve hiszem, hogy kinőném a visszahúzódós-kussolós tulajdonságaimat.
Passzív vagyok, tehát alkalmi kapcsolatokra már bőven találtam jelentkezőt, de találni valakit aki korombeli, közelben lakik, ráadásul hozzám hasonlóan többet is akar, mint egy kocsiban, kettesben fél óra, arra nem látok esélyt. Főleg mivel élőben kb rá sem merek nézni az emberekre...
Mit tehetnék?
Ne aggódj!
Ha visszahúzódó vagy ráadásul passzív, akkor nagyon hamar találsz magadnak egy társat. Sok fiú van, aki aktív és beszédes, s nekik pont az ilyen típusú fiúk tetszenek mint Te, akit lehet irányítani (jó értelemben). :-)
Megértelek, hasonló típus vagyok én is, nehezen nyílok meg ismeretleneknek, ez sajnos valóban megnehezíti a pártalálást. Próbálj kis önbizalmat gyűjteni, az segíthet! Elképzelhető azért, hogy kicsit fejlődni fogsz majd még ilyen téren :)
27/F
Azért az nem igaz, hogy introvertáltként is ugyanolyan "könnyen" lehet ismerkedni. Nekem pl volt olyan, hogy a másik azèrt nem akart többet, mert zavarta az, hogy lassan nyílok meg és az elején félénkebb vagyok. Hiába tudta hogy ilyen vagyok, zavarta. :O
Internetes ismerkedésnél pedig egy visszahúzódóbb srácnak tovább tart rávennie magát egy tényleges találkozóra.
Bár ezek csak az én véleményeim, tapasztalataim.
21/f
Szia.
Tartós baráti szexkapcsolat is érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!