Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Introvertáltként eladóként...

Introvertáltként eladóként dolgozni?

Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy milyen lehet nap mint nap nagyon sok emberrel találkozni. Pénztárosként ráadásul mindenkinek köszönni kell.
jún. 27. 18:24
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha gondolod, kipróbálhatod. Próbaidőszak alatt otthagyhatod, amikor akarod. Legalább szerzel tapasztalatot abban a munkában is.
jún. 27. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem átmenetileg ki lehet bírni, de hosszabb távon nem hiszem. Nálam ez a helyzet, jelenleg eladó vagyok (már csak 1 hónapig), introvertált és én egyre rosszabbul viselem. Állandó zaj, naponta ezer ember, mindenkinek van valami kérdése, mindenkivel kommunikálnod kell, nálunk még termékeket is kell ajánlgatni…
jún. 27. 20:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én ápoló lettem.🤣 Hozzám ráadásul beszélgetni jönnek, hozzád jó esetben csak kisebb kérdésekkel. Ettől függetlenül a kasszás meló lenne a rémálmom. Túl sok a problémás ember, meg túlságosan szem előtt vagy. Akkor inkább árufeltöltés, esetleg raktár.
jún. 28. 05:54
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem vészes, csak fárasztó egy idő után. De munka közben nem volt bajom, azért akkora traumát nem okoz köszöngetni embereknek meg beszélni velük. Csak észreveszed, hogy este fáradtabb vagy. A mostani munkámnak több fizikai része van, de közben csak a kollégákkal beszélgetünk, nem 600 emberrel egy nap, tök jól elvagyunk és munka után is van energiám akármihez.
jún. 28. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!