Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlságosan felizgat a barátnőm, kevés ideig bírom így sajnos, van aki volt hasonló helyzetben?
Volt ilyen párom nekem is.
Később aztán kiderült hogy csalt fűvel-fával. Mikor szakítottunk, persze a fejemhez vágta, hogy meg se tudtam b@szni soha rendesen mert gyorstüzelő vagyok és amúgyis kicsi a cerkám, meg se érzi.
Kedves, nemde? :(
Jómagam is szeretek itthon meztelenkedni, lengén lenni. Ad egy olyan szabad érzést.
2-es... Semmi köze a kurvuláshoz, kelletéshez.
Aki tényleg kelleti magát az cselekszik is, huncut mozdulatokat tesz stb
No meg nem mindegy az se, hogy hol tezsi ezt és kinek.
Én pl imádom párommal az egymás hergelését, fokozza a szexet, köteléket is két ember között és ez a helyén való.
Persze szűzként vagy apcsolat nélküli emberként nem fogod tudni megérteni ezen dolgokat.
Az, hogy ki milyen ember, pl hűtlen VS hűséges... Nem attól függ, hogy meztelenkedik-e vagy lengén öltözik!
Jómagam kifejezetten hűséges vagyok és megveszek a páromért. Nincs az az isten, hogy "levseréljem" őt. ☺️
Oh és pl nudista strandra is kimegyünk. Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!