Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Túl vastag a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Túl vastag a farkam és hiába próbálkozom, tehetek bármit nem tudom betenni. A csajok nem élvezik és én sem. Elment a kedvem az ismerkedéstől is. Mikor meglátják a lányok a péniszem megijednek. Van más is hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
2023. szept. 24. 18:43
 1/10 anonim ***** válasza:
11%
A magyar lányok nem szeretik ha túl vastag. Pár ezer kilóméterre délre ez meg sem kottyan a nőknek.
2023. szept. 24. 19:03
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Akkor tényleg extra nagy lehet, ha kellő előjáték és sikosítóval sem sikerül beraknod. Szívesen megnéznék egy ilyet.
2023. szept. 24. 19:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Elég gond ez nekem. Nincs szükségem külön beszólásokra.
2023. szept. 24. 19:08
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem érdemes az ismerkedés szakaszban felhozni a méreted (nyilván nem az első randin). Biztos mindenkinél van egy pont, mikor feljönnek szex témák is a beszélgetésben, na akkor mondd el. Így kikerülhető a bénázás, csalódás élesben.

Ha meg csak szexre ismerkedsz, mondhatod már az elején. Gondolom minden nő tudja nagyjából, hogy milyen méretet tud kezelni. Én is tudom, hogy nem szeretem, ha túl vastag.

2023. szept. 24. 19:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Vagy ökölszexre keress barátnöt. Aki erre jelentkezik annak nem lesz meglepi a méreted:-)
2023. szept. 24. 20:15
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

#2 miért gondolod, hogy ha nagy a feneke meg túlsúlyos akkor befér neki a vastagabb?

Ez nem gyengén bunkó dolog így itélkezni.

2023. szept. 24. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Sajnos így jártál.

Nem bántásból mondom, hanem olyan nőként, akinek volt olyan partnere, akivel a méret miatt szakított. Pontosabban a fájdalom miatt, amit okozott vele 10/10. Nem kell beleszuszakolni, meg semmi. Ha nem megy, nem megy.

2023. szept. 24. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
DagaDT csajt keress, azok tágak, mert tunya az összes izmuk. De a szagokert nem vállalok felelősséget
2023. szept. 24. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem esztergáltass le az átmérőjéből.
2023. dec. 24. 21:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Tovább kell próbálkozni, lehet, hogy csak bemesélted magadnak pár szerencsétlen eset után.
máj. 6. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!