Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket ez zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket ez zavarna hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A pasimnak extra nagy farka van (20cm körül lehet, és vastag is), ezért nem engedem neki az anált.

Amióta viszont megtudta, hogy korábban más srácnak engedtem már popsiba, nagyon meg van sértődve, és folyton azt mondogatja, hogy ez neki is járna, és nem fair, hogy neki nem adom meg, amit korábban másnak igen.

Szerintetek jogosan sértődött meg? A másik srácnak sokkal kisebb farka volt, ha nem lenne a méretkülönbség, nyilván a mostani barátomnak is odaadnám a fenekem is.

2023. dec. 20. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%
jogos, más tobbet kapott, mint ő.
2023. dec. 20. 15:47
 2/19 mantis religiosa ***** válasza:
69%
Mondd meg neki, ha az övé is akkora lesz, mint az előző pasidnak, akkor berakhatja. A többit oldja meg. 😀
2023. dec. 20. 15:50
 3/19 anonim ***** válasza:
51%

Seggben sokkal kevésbé releváns a méret. Tapasztalat. 🤷‍♀️

26N

2023. dec. 20. 16:02
 4/19 anonim ***** válasza:
53%

Ha megpróbáltátok volna, fáj, és úgy akarná erőltetni, akkor neked adnék igazat.

De így, hogy megpróbálni se vagy hajlandó, sztem jogos a sértődés.

2023. dec. 20. 16:04
 5/19 anonim ***** válasza:
61%
Nem, nem volt jogos. Irreleváns, hogy mással mit csináltál, meg eleve nevetséges, hogy az "engedem" szót használod. A szex a kölcsönös örömszerzésről szól, vágyazonosság kell hozzá. Ha Te nem vágysz vele az anális szexre, akkor nem csinálod.
2023. dec. 20. 16:09
 6/19 anonim ***** válasza:
55%

Persze, hogy jogos. Miért? Te mit szólnál, ha azt mondaná a pasid, hogy téged nem nyál ki, mert a babát szereti, nem a salátát? (Vagy fordítva , nem tudom, mi van neked odalent)

Na? Hogy esne neked?

2023. dec. 20. 16:14
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is illúzió romboló. Teljesen egyértelmű. Hiába van igazad, (te tested, te döntesz), attól a srác jogosan érzi hót szarul magát, hiszen neki kevesebb jut belőled, mint másnak. Szar ügy.
2023. dec. 20. 16:15
 8/19 anonim ***** válasza:
80%
Nézd. Járni az embernek a szája jár, de attól még egyáltalán nem meglepő, hogy rossz érzéssel tölti el, hogy intimitás terén valamiben nem juttok el odáig, ahol mással már igen.
2023. dec. 20. 16:52
 9/19 anonim ***** válasza:
33%
Itt úgyis csak nőgyűlölő, hisztikéző incelek fognak neked válaszolni. Szerintem az egyetlen értelmes dolog, amit tehetsz, ha kidobod a fenébe ezt a pasit, ha ekkora baromságon képes megsértődni.
2023. dec. 20. 16:53
 10/19 anonim ***** válasza:
70%
9. Itt egyedül te hisztikézel :)
2023. dec. 20. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!