Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hasonló helyzetben lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló helyzetben lévő férfiak! Ti ezt hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm sajnos eléggé szőrös típus, próbál odafigyelni erre gyantáztatni jár. De ugye ehhez meg kell nőnie a szőrének, de mindenütt. Van hormonproblémája is, a combja,hasa is eléggé szőrös. Ez sajnos rombolja a libidómat, így nem vonzó számomra. Tudom, hogy nem tehet róla, tényleg jár kozmetikushoz is vele, gyógyszert is szed a problémájára. Ti ezt, hogy toleráljátok vagy hogy tartjátok fent a libidótokat? (Nem szeretném emiatt elhagyni)

22/F

2021. febr. 6. 19:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
38%
Eleve nem jöttem volna össze ilyen nővel.
2021. febr. 6. 19:08
 2/21 anonim ***** válasza:
37%
Így van. Ez a jövőben gondokat fog okozni, ezt célszerű mihamarabb megelőzni és szakítani.
2021. febr. 6. 19:10
 3/21 Lazy Lover ***** válasza:
84%
engem sose zavart a szőr ha téged ennyire zavar hagyd ott inkább
2021. febr. 6. 19:13
 4/21 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem is szakítás a megoldás. Vannak akiket nem zavar egy kis szőr a nőkön, vannak akiket, mint téged negatívan befolyásol. Keress olyan lányt aki nem szőrös típus. Így te is és a barátnőd is tudtok olyat találni aki szereti a testét.
2021. febr. 6. 19:24
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem is volt ilyen barátnőm,sosem láttam ennyi szőrt nőn,szinte mindenhol volt neki. Eleinte picit fura volt,de mivel szerettem,elfogadtam,majd egy idő után teljesen megszokottá vált,egyáltalán nem zavart már.
2021. febr. 6. 19:38
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Undorító. Én tökéletes vagyok.
2021. febr. 6. 19:50
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindig, minden helyzetben, első a szőrtelenítés. Aztán a hajam, be varràs, szexi nagyon.
2021. febr. 6. 19:52
 8/21 anonim ***** válasza:
53%
Nos. Édesapàm meghalt. Én élesztettem újra. Nem sikerült. Nem mert béna, hülye vagyok, hanem mert 2 éve ràkos volt. Szartam a làbszőrömre, meg a nunusszőrre. Sírtam csak. A pasik meg otthagyott a szarban, mondani:igénytelen lettél. Köszi.
2021. febr. 6. 19:58
 9/21 anonim ***** válasza:
48%

8

A szoveged fele teljesen felesleges volt a temat illetoen.

2021. febr. 6. 20:00
 10/21 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, nem akarok emiatt szakítani.
2021. febr. 6. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!