Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló helyzetben lévő férfiak! Ti ezt hogy bírjátok?
Figyelt kérdés
A barátnőm sajnos eléggé szőrös típus, próbál odafigyelni erre gyantáztatni jár. De ugye ehhez meg kell nőnie a szőrének, de mindenütt. Van hormonproblémája is, a combja,hasa is eléggé szőrös. Ez sajnos rombolja a libidómat, így nem vonzó számomra. Tudom, hogy nem tehet róla, tényleg jár kozmetikushoz is vele, gyógyszert is szed a problémájára. Ti ezt, hogy toleráljátok vagy hogy tartjátok fent a libidótokat? (Nem szeretném emiatt elhagyni)
22/F
2021. febr. 6. 19:07
1/21 anonim válasza:
Eleve nem jöttem volna össze ilyen nővel.
2/21 anonim válasza:
Így van. Ez a jövőben gondokat fog okozni, ezt célszerű mihamarabb megelőzni és szakítani.
3/21 Lazy Lover válasza:
engem sose zavart a szőr ha téged ennyire zavar hagyd ott inkább
4/21 anonim válasza:
Szerintem is szakítás a megoldás. Vannak akiket nem zavar egy kis szőr a nőkön, vannak akiket, mint téged negatívan befolyásol. Keress olyan lányt aki nem szőrös típus. Így te is és a barátnőd is tudtok olyat találni aki szereti a testét.
5/21 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen barátnőm,sosem láttam ennyi szőrt nőn,szinte mindenhol volt neki. Eleinte picit fura volt,de mivel szerettem,elfogadtam,majd egy idő után teljesen megszokottá vált,egyáltalán nem zavart már.
7/21 anonim válasza:
Mindig, minden helyzetben, első a szőrtelenítés. Aztán a hajam, be varràs, szexi nagyon.
8/21 anonim válasza:
Nos. Édesapàm meghalt. Én élesztettem újra. Nem sikerült. Nem mert béna, hülye vagyok, hanem mert 2 éve ràkos volt. Szartam a làbszőrömre, meg a nunusszőrre. Sírtam csak. A pasik meg otthagyott a szarban, mondani:igénytelen lettél. Köszi.
9/21 anonim válasza:
8
A szoveged fele teljesen felesleges volt a temat illetoen.
10/21 A kérdező kommentje:
Szeretem őt, nem akarok emiatt szakítani.
2021. febr. 6. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!