Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak, voltatok mar olyan helyzetben, hogy habar nagyon kivantatok egy not nem allt fel?
szerintetek mi lehet az oka?
tulizgulta?
kellemetlenul erintette a pasit, szegyelte magat es engem is mivel ugy ereztem velem van valami gond, en nagyon bevoltam indulva.
Volt, azért mert izgultam, hogy milyen lesz (az első) meg h a csaj nem fogja élvezni, úgyhogy nem állt fel akkor.
Ezután meg azért paráztam, hogy azért nem fog felállni mert előző alkalommak sem állt fel
Nekem nem volt még ilyen szerencsére.
Ne okold magad, valószínűleg túlizgulta a dolgot.
Ennyi, ne gondoldd túl. 😉
Az, hogy ne álljon fel egy vonzó nőre, nem valószínű. Olyan viszont volt h nem tudtam elélvezni. Meg olyan is hogy menet közben kókadt le az izgulás miatt.
Bocsi,de biztos h jó csaj vagy RUHA NÉLKÜL is?
Nekem az utolsó prostizásom volt ilyen sajnos, tök ciki volt. Elkezdett szopni, egész jól ment, aztán elszállt az ihlet közben. Na gondoltam, még jó, hogy kifizettem egy órát. Kicsit beszélgettünk, aztán nekiállt újra, és csak szopott kitartóan, mire végre bekeményedtem, aztán a szájába élveztem. Majdnem el is telt az óra, pedig dugni is akartam :)
Nem értettem, mert korábban nem volt ilyen gondom, és még nem is vagyok idős, csak 40 múltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!