Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy egyáltalán nem akartatok lefeküdni a párotokkal, nem kívántatok hosszabb időn keresztül (hetek, hónapok)?
ezt beszéld meg vele, és tegyél fel egy egyszerű kérdést:
Ha olyan rosz nő vagy, akkor miért van veled?
hiszen ha jó pasi biztos találna mást, ha meg nem az fogja be a száját, mert te se panaszkodsz folyton (gondolom), és jobb egyedül élni, mind egy megalázó kapcsolatban (hacsak nem vagy szub)
Feltettem neki már ezt a kérdést, hogy ha ennyire nem talál szépnek, vonzónak, akkor miért van velem. Hiszen nem kötelező. Erre az volt a válasz, hogy ő csak viccnek szánta, ne legyek már annyira érzékeny.
Nem okozna gondot, hogy egyedül éljek, egyébként jól elvagyok párkapcsolat nélkül is.
Nekem nem volt még, de a te helyzetedben én sem szeretnék egy ilyen emberrel lefeküdni. Tudom, hogy vannak hibáim, van egy kis úszógumim de a párom ezzel együtt mindig csodálattal néz rám, amikor meztelenül lát és ez így normális.
Keress olyan pasit, aki megbecsül úgy, ahogy vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!