Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hasonló helyzetben lévő férfiak! Ti ezt hogy bírjátok?
A barátnőm sajnos eléggé szőrös típus, próbál odafigyelni erre gyantáztatni jár. De ugye ehhez meg kell nőnie a szőrének, de mindenütt. Van hormonproblémája is, a combja,hasa is eléggé szőrös. Ez sajnos rombolja a libidómat, így nem vonzó számomra. Tudom, hogy nem tehet róla, tényleg jár kozmetikushoz is vele, gyógyszert is szed a problémájára. Ti ezt, hogy toleráljátok vagy hogy tartjátok fent a libidótokat? (Nem szeretném emiatt elhagyni)
22/F
Egy idióta vagy de komolyan. Szerinted más nőnek nem kell megnöveszteni gyantázás előtt?:DD
Meg se érdemel téged az a szerencsétlen nő ha ilyen elmaradott primitív gondolataid vannak
Én szőrkedvelő vagyok, kifejezetten izgat egy egészséges nő természetes szőrzete (még a hónaljszőr, lábszőr is) DE a hormonzavarra utaló szőrtúltengés, férfias jellegű szőrnövekedés még nekem sem jön be, egyáltalán nem, még úgy sem, ha az illető eltávolítja. (valószínűleg mélyen huzalozott biológiai oka is van, a fenti tünetek gyakran termékenységi problémákat jeleznek)
A helyedben szakítanék. Nincs benne semmi ciki. A testi vonzalom egy fontos pillér a párkapcsolatban, hosszabb távon a kapcsolat összes többi részére is negatívan fog hatni a hiánya. Akivel ilyen téren nem passzoltok, azzal nem érdemes erőltetni a dolgot.
a kérdésedet idézem: "ti ezt hogy bírjátok?"
mi ez, ha nem survivor üzemmód?
voltál te már olyan nővel, akire lelkileg és testileg egyaránt rá voltál kattanva? tudod, milyen csodálatos az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!