Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hasonló helyzetben lévő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hasonló helyzetben lévő férfiak! Ti ezt hogy bírjátok?

Figyelt kérdés

A barátnőm sajnos eléggé szőrös típus, próbál odafigyelni erre gyantáztatni jár. De ugye ehhez meg kell nőnie a szőrének, de mindenütt. Van hormonproblémája is, a combja,hasa is eléggé szőrös. Ez sajnos rombolja a libidómat, így nem vonzó számomra. Tudom, hogy nem tehet róla, tényleg jár kozmetikushoz is vele, gyógyszert is szed a problémájára. Ti ezt, hogy toleráljátok vagy hogy tartjátok fent a libidótokat? (Nem szeretném emiatt elhagyni)

22/F

2021. febr. 6. 19:07
1 2 3
 11/21 LazyJones ***** válasza:
70%
Nem a testéért szeretem, azért szeretem a testét is, mert őt magát szeretem.
2021. febr. 6. 20:07
 12/21 anonim ***** válasza:
48%
Igaza van a 11esnek. Sőt engem még vonzana is, imádom ha a barátnőmnek szűrös a puncija vagy esetleg a segglyukánál vannak szőrszálak.
2021. febr. 6. 20:13
 13/21 anonim ***** válasza:
42%
11-es realitàsban él. Most írtam, hogy mikor Édesapàm meghalt a kezem közt, vagy 1 hónapig csak döglöttem az àgyon. Enni főztem, valami egyszerűt. A temetést elintéztem. De szartam én a szőrtelenítésre, meg, hogy szép legyek.Egy nő mindig nő. Én ez nem vagyok. Bocsi.
2021. febr. 6. 20:15
 14/21 anonim ***** válasza:
65%

Egy idióta vagy de komolyan. Szerinted más nőnek nem kell megnöveszteni gyantázás előtt?:DD

Meg se érdemel téged az a szerencsétlen nő ha ilyen elmaradott primitív gondolataid vannak

2021. febr. 6. 22:19
 15/21 anonim ***** válasza:
55%

Én szőrkedvelő vagyok, kifejezetten izgat egy egészséges nő természetes szőrzete (még a hónaljszőr, lábszőr is) DE a hormonzavarra utaló szőrtúltengés, férfias jellegű szőrnövekedés még nekem sem jön be, egyáltalán nem, még úgy sem, ha az illető eltávolítja. (valószínűleg mélyen huzalozott biológiai oka is van, a fenti tünetek gyakran termékenységi problémákat jeleznek)

A helyedben szakítanék. Nincs benne semmi ciki. A testi vonzalom egy fontos pillér a párkapcsolatban, hosszabb távon a kapcsolat összes többi részére is negatívan fog hatni a hiánya. Akivel ilyen téren nem passzoltok, azzal nem érdemes erőltetni a dolgot.

2021. febr. 6. 23:17
 16/21 A kérdező kommentje:
A szakítás nem opció.
2021. febr. 7. 01:56
 17/21 anonim ***** válasza:
16%
oké, hát felőlem átállhatsz "survivor" üzemmódba és végigkínlódhatod életed javát egy nő mellett, akit nem találsz vonzónak. ha 60 körül járnál, azt mondanám, so-so, de így 22 évesen szerintem bőven sokkal több van a saját életedben is és az övében is.
2021. febr. 7. 14:55
 18/21 A kérdező kommentje:
Ez nem survivor üzemmód, tényleg szeretem őt. Beszéltem vele erről, mondta, hogy teljesen megérti és ha lesz pénze akkor befizet egy lézeres kezelésre.
2021. febr. 7. 15:04
 19/21 anonim ***** válasza:

a kérdésedet idézem: "ti ezt hogy bírjátok?"

mi ez, ha nem survivor üzemmód?

voltál te már olyan nővel, akire lelkileg és testileg egyaránt rá voltál kattanva? tudod, milyen csodálatos az?

2021. febr. 7. 15:18
 20/21 A kérdező kommentje:
Igen. Ő vele volt ez, amíg ki nem derült ez a dolog. Mondta mindig, hogy szőrösebb típus, de amíg nem költöztünk össze, nem annyira tűnt fel.
2021. febr. 7. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!