Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bízzak meg a férfiakban ilyen helyzetben?
Mondjuk ha olyan srácokat keresel, akiknek amúgy semmi esélye nem lenne egy ilyen 4-esre akkor:
1. Valószínű annyira hálásak lesznek, hogy befogják a szájukat
2. Ha mégsem fogja be valamelyik, akkor ki fog hinni egy olyan srácnak, akiből senki nem méz ki egy ilyet? :D
Nem azt mondom, hogy legyenek csúnyák, csak legyenek hallgatag, visszafogott természetűek.
De nyilván nehéz lesz az ilyen személyiségűek között olyat találnod, aki vevő egy ilyen felállásra.
Nehéz helyzet...
F
Ne olyanokkal csináld akik ismernek így nincs kinek elújságolják.
Ha van kedved neten is lehet próbálkozni a leszervezéssel de sokkal egyszerűbb ha elmész egy swinger klubba. (esetleg a kettőt kombinálhatod, hogy neten szervezel egy partnert és akkor helyben már csak 2 másikat kell találj)
Nem vagyok sem Kriszta, sem Jennifer, de szerintem a kérdésem szempontjából irreleváns a keresztnevem.
Nyilván nem ismerősökkel szeretném csinálni, hanem 3 olyan pasival, akik nem ismerik egymást és persze mindegyiküket én választom ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!