Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Akik már vettek el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Akik már vettek el szüzességet, szerintetek nem ciki, ha meglátjátok utána a vért a lepedőn? Mármint mit gondoltok ilyenkor? Lányok! Ti ilyenkor nem érzitek magatokat kellemetlen helyzetben?

Figyelt kérdés

Lány vagyok amúgy, és csak kíváncsi vagyok erre.

Kérlek szépen normális válaszokat írjatok). ☺️☺️☺️

2020. márc. 20. 21:40
 1/9 Lazy Lover ***** válasza:
84%
Nem minden esetben vérzik amúgy de mindegy
2020. márc. 20. 21:46
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Egyáltalán nem ciki, sőt nagyon jó érzés, hogy egy lány szeret és bízik benned annyira, hogy "neked adja" a szüzességég.
2020. márc. 20. 21:47
 3/9 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem menstruacio, miert lenne gusztustalan vagy szegyenletes a ver? Plane, hogy ha van, az a szuzesseg bizonyiteka. Ha nincs, az semmire se... Egy folyas, a sperma jobb ennel?

Ez vele jar.

2020. márc. 20. 22:05
 4/9 opened paradise ***** válasza:
90%

Nem tehet róla, miért lenne ciki?

Amúgyis ahol fát vágnak, ott hullik a forgács.

Nem szűznél is megeshet, hogy meglepetés ér.

2020. márc. 20. 22:23
 5/9 anonim ***** válasza:
89%

Nem ciki egyaltalan. Nalunk viszont ez nem sult el jol mert utana fajt a lanynak, es akkor abba is hagytuk az egeszet.

De cikinek egyaltalan nem az :)

Sajnos azota is nagyon szuk meg minden de ez masik tema.

2020. márc. 20. 22:25
 6/9 anonim ***** válasza:
83%

Ciki??? 150 évvel ezelőtt még volt hogy a násznépnek is megmutatták a véres lepedőt :D - olyan szinten természetes.

Ja amúgy ahogy fent írják nincs mindig vér.

2020. márc. 20. 22:55
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Nem volt véres a lepedő. Illetve pontosabban; nem a lepedő lett véres, hanem...khöm. Érted. De izé. Nem kellemetlen.
2020. márc. 20. 23:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyáltalán nem az. Voltam szűz lánnyal is és nem volt ciki. Több lánynak is vettem el már.Ilyen szempontból előnytelen a nagy mérető vastag pénisz. Szerintem sokkal cikibb hogy ha minden igyekezetem ellenére sem bírom bele rakni, és szemmel láthatólag nagyon fáj ész szenved a csaj. Amikor már vér van, akkor már ezen túl vagyunk.
2020. márc. 26. 18:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, ez vele jár(hat). De nem is mindenki vérzik. (Mondjuk én nagyon véreztem.)
2021. jan. 5. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!