Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Ha meghívnak egy születésnapra...

Ha meghívnak egy születésnapra, ciki utána a piálós részére nem elmenni, csak a vacsorára?

Figyelt kérdés
Elég jóban vagyok az illetővel, nem szeretnék nem elmenni, de a piálás nem az én vilagom, legalábbis abban a formában, ahogy ő tervezi (sárga földig).

2018. okt. 24. 10:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem az. Már az elején mondhatod, hogy x órakor el kell menned, mert várnak, s ennyi.
2018. okt. 24. 10:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Bizony egyszerüen lelépsz amikor te akarsz, elbúcsuzol stb...

DE attól, hogy ö sárgaföldik neked egy kortyot sem kell innod. Èn nem bírom az alkoholt és legtöbbször soförként veszek részt ilyen alkalmakkor.

2018. okt. 24. 10:24
 3/3 anonim válasza:
100%
Ne akarj olyasminek megfelelni, amellyel nem értesz egyet.Hidd el, ez neki nagyobb ciki, mint neked. Az emberek azért erőszakoskodnak, hogy te is igyál velük, mert így nincs bűntudatuk, hiszen mindenki csinálja, tehát cinkosuk vagy a helytelen cselekedetben. Kiállni az elveidért önbecsülés kérdése. Beállhatsz közéjük, de akkor te sem vagy különb náluk. Én megmondanám őszintén a okot, persze nem megsértve másokat. Mindenki úgy él ahogy akar. Ez saját választásunk.
2018. okt. 24. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!