Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket ez zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket ez zavarna hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A pasimnak extra nagy farka van (20cm körül lehet, és vastag is), ezért nem engedem neki az anált.

Amióta viszont megtudta, hogy korábban más srácnak engedtem már popsiba, nagyon meg van sértődve, és folyton azt mondogatja, hogy ez neki is járna, és nem fair, hogy neki nem adom meg, amit korábban másnak igen.

Szerintetek jogosan sértődött meg? A másik srácnak sokkal kisebb farka volt, ha nem lenne a méretkülönbség, nyilván a mostani barátomnak is odaadnám a fenekem is.

2023. dec. 20. 15:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
53%

Ha már amúgy is próbáltad az anált, és ennyi ideje együtt vagytok, őszintén nem értem, miért nem adsz neki egy esélyt.

Ha fáj neked, kellemetlen, akkor egyből abbahagyjátok, és onnantól a pasidnak is egyértelmű a helyzet, hogy azért nem dughat seggbe, mert az neked rossz.

jan. 20. 15:21
 32/35 A kérdező kommentje:

Aki ezzel jön, hogy miért nem próbálom ki, annak javaslom, hogy keressen egy legalább 4 centi vastag dildót, és dugja fel magának, utána dumáljon.

A párom is nyilván kiakadt, mikor ezt félig viccesen felajánlottam neki, hogy miért nézem melegnek...

Nem csak ekörül forog az életünk, nem fogom amiatt ott hagyni, mert pár havonta előjön ezzel a témával, és remélem ő se engem. Csak olyan idegesítő néha, hogy nem tudunk ezen túllépni...

jan. 20. 15:30
 33/35 anonim ***** válasza:
0%

Ha azt hiszed, hogy egy megoldatlan probléma egyszer majd magától megoldódik, akkor tévedsz.

Nyilván nem az análszexen múlik egy harmonikus kapcsolat, de a megküzdési stratégiád, vagy inkább annak a hiánya, az elzárkózás és a szőnyeg alá söprés előrevetíti, hogy miképpen fogsz reagálni az életben előforduló más problémákra, kapcsolati konfliktusokra. Előbb-utóbb felgyülemlik a sok frusztráció, ami az elfojtott szükségletekből, kielégítetlen vágyakból van felépítve.

Normális, ha nem vágysz az análszexre, de az is normális, ha ő meg igen. Ha nincs hajlandóságotok harmonizálni a testi szükségleteiteket, akkor nem illetek össze.

jan. 20. 16:10
 34/35 anonim ***** válasza:
46%
Az análszex egyáltalán nem normális dolog. Oda semminek sem kéne bemenni, az a nyílás csak azért van, hogy a szar meg fing kijöjjön.
jan. 20. 20:37
 35/35 anonim ***** válasza:
46%
De van egy ötletem, kezdd el neki mondani, hogy úgy vágysz rá, hogy megkeféld egy felcsatolhatóssal, mert ez is normális dolog ezek szerint. De akkorával ám, mint az övé, nem olyan vékonyakkal, amilyeneket erre a célra szánnak. Ez is csak análszex. És állandóan hozd fel ezt a témát pár havonta. Majd sértődj meg, ha nemet mond, pont, mint ő. Mindenkit a saját fegyverével lehet legyőzni.
jan. 20. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!