Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak jártatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak jártatok már hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Ő 20 éves, én 22 vagyok. Mind a ketten egyetemre járunk. Szex vagy romantikázás közben nem tudok teljesen kikapcsolni és csak rá gondolni, a hétköznapi problémák járnák a fejembe. Sokszor emiatt a merevedésemmel is problémák vannak. Van hogy nem is sikerül merevedést elérnem vagy csak rövid ideig. Nyáron nem volt semmi ilyen probléma, minden rendbe volt. De most hogy újra elkezdődött az egyetem újra előjött ez a probléma. Tudom hogy nincsenek itt szakemberek, és hogy ezzel a problémával érdemes szakemberhez fordulni, de előtte kíváncsi lennék a többi emberre, hogy előfordult e már velük hasonló helyzet. Köszönöm a válaszokat!

2017. okt. 29. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a masszázs segített ezen, hogy teljesen el tudjak lazulni. De, ehhez az kell, hogy jól is tudjon masszírozni a nő.
2017. okt. 29. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Néha borozgathattok is esténként, az is ellazít :D Amúgy nem lehet mindig harcrakész a pöcök, szerintem ez természetes...
2017. okt. 29. 18:55
 3/5 anonim ***** válasza:
gondolj arra h melo melett meg stresszesebb lesz az elet
2017. okt. 29. 19:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Olyan szerencsés a helyzetem hogy egyszerűen kikapcsolom a bajaimat mikor felesleges tipródni rajta. Éretségi előtt fejlesztettem ki. Az egyik tárgyból mindent neg tudtam tanulni 4es 5ös közé amit átvettünk az órákon. Erre az utolsö órán a tanár behozott egy szatyor papirt mindenkinek adott egy köteget higy ezeket neg kéne tanulni még. Hát én hazanentem azt beqrtam a sarokba hogy én többet nem tehetek. Szerencsére levizsgáztam 4esre. Azóta úgy vagyok ha jön a meteor ugysem tehetek semmit. Megteszem amit kell azt lesz ami lesz.
2017. okt. 29. 19:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Van ez így. A stressz sajnos ezt okozza.

Ha a stresszt nem tudod elkerülni, és a csaj is okés, szal nem ott a bibi, akkor esetleg fél tabi sexshopban kapható vágyfokozó. Csakis tabit. a csepegtetős hulladékok semmit nem érnek.

2017. okt. 30. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!