Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy fura lesz a kérdésem, de meg köszönném, ha normális válaszokat kapnék. Volt már valaki hasonló helyzetben?
Én is így vagyok, a Párom imádja. :D
Reggel, este, napközbe, mindegy mikor.. véletlen ha éjszaka megpuszilom és felébred, akkor se bírjuk ki. :D
24N
6-os: igen, az nagyon bejön a pasiknak, hogy ha folyton dugni akar a nő... - egy ideig!
24 évesen ez inkább természetes mint problémás, de 2 gyerekkel és 15 évi házasság után ez iszonyú csapás!
Gondolj bele: 2 gyerekkel rengeteg tennivaló van, nem lehet mellettük folyton dugni. Aztán növögetnek is, és nem ennek kellene a legfontosabbnak lennie. Viszont ha nincs meg a napi orgazmus-mennyiség, akkor viselhetetlenül hisztis vagyok - és ezt tudom is magamról! Már lassan nincs orvos, akinél ne lettem volna, kaptam is mindenféle vacak orvosságot, de a legtöbbtől csak simán bealudtam, aztán minden ott folytatódott ahol abbamaradt.
És ugye apuci sem fiatalodik, eddig jól bírta a "strapát", de már kezdi unni a dolgot.
Szóval: nem kívánom senkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!