Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, titeket ez zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket ez zavarna hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés

A pasimnak extra nagy farka van (20cm körül lehet, és vastag is), ezért nem engedem neki az anált.

Amióta viszont megtudta, hogy korábban más srácnak engedtem már popsiba, nagyon meg van sértődve, és folyton azt mondogatja, hogy ez neki is járna, és nem fair, hogy neki nem adom meg, amit korábban másnak igen.

Szerintetek jogosan sértődött meg? A másik srácnak sokkal kisebb farka volt, ha nem lenne a méretkülönbség, nyilván a mostani barátomnak is odaadnám a fenekem is.

2023. dec. 20. 15:46
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, azóta is együtt vagyunk, azóta sem szeretném az ő méretével popsiba, és ez őt időről időre frusztrálja. Pár havonta előkerül a téma, és olyankor eléggé rányomja a bélyegét a szexuális életünkre, nem tudom, mi erre a jó megoldás.
jan. 18. 19:00
 22/35 anonim ***** válasza:
66%

Nem jogos a sértődése, olyan, mint ha azon picsogna, hogy miért nem kapott annyi hitelt, mint egy másik ember, aki ötször annyit keres, mint ő.

Minden dolog bizonyos feltételekhez kötött, így a seggbekúrás is.

jan. 18. 21:49
 23/35 anonim ***** válasza:
60%
Először őt kell seggbeb.szni egy akkora műbrokival, mint az övé.
jan. 18. 21:55
 24/35 anonim ***** válasza:
41%

Neked nem kötelező megpróbálni kielégíteni a szükségletét, viszont neki sem kötelező veled kapcsolatban maradni.

Ha az egyik fél szükséglete a kapcsolatban kielégítetlen marad, az frusztrációhoz vezet. Annyit el lehet várni tőled, hogy legyél nyitott, és legalább próbálkozzál megvalósítani a párod igényeit (mint ahogy ő sem zárkózhat el teljesen a te vágyaid kielégítésétől). Ha nekem valamilyen testi természetű igényem merev elutasításba ütközne, és semmi hajlandóságot nem látnék a próbálkozásra, akkor én nem haboznék véget vetni a kapcsolatnak.

jan. 18. 22:15
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyi idő után is napirenden van tartva részéről egy olyan dolog, amihez neked semmi kedved, akkor mégis mi működteti ezt a kapcsolatot? Én már lezártam volna.
jan. 19. 08:44
 26/35 anonim ***** válasza:
63%
Szexben nincs olyan, hogy valami "jár".
jan. 19. 21:35
 27/35 Furfangos Frigyes ***** válasza:
63%
Szegény pasit pasit büntetni valamiért, amiről nem is tehet... Egyáltalán honnan tudta meg? Akkor lenne igazad, ha legalább egyszer tennétek egy próbát, mert onnantól nem lenne kérdés egyikőtóknek sem.
jan. 20. 09:55
 28/35 anonim ***** válasza:
30%

Felesleges próbát tenni, már kipróbálta más pasival, akinek kisebb volt, ez alapján tudja, hogy nagyobbat nem akar.

Akkor se lenne jogos semmiféle sértődés, ha a párjának kisebb lenne a farka, mint az előző pasasnak, ugyanis változhat az ízlésünk, és az, aki egykor engedte az anált, ha egyszer úgy dönt, hogy tovább már nem engedi senkinek sem, akkor sem ha valakinek mikropénisze van, akkor ezt el kell fogadni. Vagy szakítson az, akinek ez nem tetszik.

jan. 20. 12:07
 29/35 anonim ***** válasza:
Honnan tudta meg? 😀 A párok jó esetben kitárgyalják a szex témát. Nyilván a kérdezőtől tudta meg.
jan. 20. 12:10
 30/35 anonim ***** válasza:
22%
Nekem az a fura, hogy a párod ezen hisztizik, holott alap dolog lenne, hogy azt mondja, hogy először kipróbálom én azt, amit mástól várnék. Vagyis venne egy akkora műbránert, mint neki van, és megkérne, hogy rakd meg vele a seggét. Ha szívesen csinálná újra, és hagyná is, hogy másodszor is megrakd, ezzel bizonyítva, hogy nem csak a szája járt, akkor várhatná el tőled is. Tulajdonképpen akkor sem, mert semmit sem lehet elvárni, van aki még egy egyszerű oráltól is viszolyog. Csak annyi, hogy ilyen esetben már érthető lenne, ha szakít.
jan. 20. 12:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!