Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Eléggé ciki nekem de valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé ciki nekem de valaki hasonló helyzetbe ? Mi volt utána? Szóval prosztata masszázsnak indult a párom többször csinálta de eredménytelenűl bár jó volt de sose élveztem el. Most viszont nagyon hevesek voltunk és 2-3ujja után több is volt.

Figyelt kérdés

Feszitett izgatott és vegűl bement a keze amitől megijedtem hogy ez már elég durva! Parom ujra akarja de én nem merem.

Igen hetero férfi vagyok és a barátnőm csiná!lta

márc. 14. 11:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen párod van örülj neki, mert ritkaság. A gondolat durva, hogy a keze bent volt vagy fájt hogy bent volt.

Amúgy semmi durvaság nincs benne. Ha mind a ketten élvezitek, akkor gondolkodás nélkül csináljátok és élvezzétek.

Más nem számít.

márc. 14. 11:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek én is szeretem a prosztata mászás, nehéz partnert találni rá, örülj neki hogy ilyen a párod.
márc. 14. 11:59
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat meglepődtem rajta !
márc. 14. 12:01
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ugyanígy jártam. A barátnőm nyúlt be először egy újjal, legközelebb kettővel,közben orálozott, nagyon izgi volt. Végül odáig jutottunk,hogy 4 ujjal is benyúlt és mozgatta az ujjait, masszírozta a prosztatámat,el is mentem tőle.Én nem féltem, mert olvastam, hogy a prosztata masszírozása jót tesz az egészségemnek,egyszer egy urológust is megkérdeztem erről,ő is ezt mondta,hogy ez így van,sőt még azt is, hogy azok a férfiak akik ffivel vannak ,azok között kevesebb a prosztata rákos, éppen a masszírozás miatt.

Tehát nem kell félni ettől, engem nem változtatott meg ez a dolog,akkor jó élmény volt, de utána nem kerestem tovább más nőkkel. Ilyenhez olyan nő kell, aki ezt élvezi, mondhatom,azt, hogy szerencsés vagy, akkor is, ha még ezt te most másképpen érzed. Én biztos örülnék egy ilyen nőnek.

márc. 14. 12:04
 5/18 anonim ***** válasza:
86%
Most panaszkodsz vagy dicsekedsz!
márc. 14. 12:16
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak nem fogta fel mekkora mázlista 😊
márc. 14. 12:18
 7/18 A kérdező kommentje:
Dehogy dicsekszek csak szerintem eléggé szélsőséges hogy bement a keze.
márc. 14. 12:36
 8/18 anonim ***** válasza:
90%

Semmi szélsőség nincs benne.

Annyi történt, hogy te nagyon kívántad és izgatott, a párod meg minél nagyobb élvezetet akart adni, ami neki is élvezetet nyújtott.

Fogadd el és élvezzétek 😊

márc. 14. 12:48
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Micsoda szerencse hogy a nőd hajlandó a hátsódban turkálni

Azta

márc. 14. 13:13
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a nőt sose hagyd el!
márc. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!