Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Régen a szüzesség miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen a szüzesség miért értéknek számított? Manapság meg hátránynak?

Figyelt kérdés

júl. 11. 09:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
76%

Jaj, megint a szánalmas kettős mérce, de kézzel fogható magyarázat nincs rá, csak a nő tartogassa magát valakinek, aki különlegesnek és egyetlenek érezheti magát, dagadhat az egója, + lehet akármilyen önző béna szar, a nőnek úgysincs viszonyítási alapja. Az meg persze tök rendben, ha ő maga már ki tudja, hány nővel dugott.

Hányok...

(Pont ezért akartam mielőbb szabadulni a rohadt szüzességemtől, hogy tőlem aztán ne duzzadjon senki egója...)

júl. 11. 12:35
 22/74 anonim ***** válasza:
35%

"Pont ezért akartam mielőbb szabadulni a rohadt szüzességemtől, hogy tőlem aztán ne duzzadjon senki egója"

Nagy butaság ezért gyorsan elveszteni. Ilyen gondolkodás móddal nem hinném hogy valaha volt normálisabb hosszabb kapcsolatod.

júl. 11. 12:39
 23/74 anonim ***** válasza:
39%

22

Én alkalmiban vesztettem el. Baromira nem csináltam belőle nagy ügyet.

Kösz, azóta boldog, hosszú távú kapcsolatban élek. Aki ennyire rá van gerjedve a szűzhártyára, annak pszichológust javasolnék.

júl. 11. 12:41
 24/74 anonim ***** válasza:
34%

Ugyanez. Alkalmiba mentem. Előtte is hallottam már, hogy a szüzekkel csak gáz van.

Most egy hosszú, boldog párkapcsolatom van. Nem lényeg, hogy szűz vagy-e vagy sem. Bár én már fixen nem akarnék szűz srácot. Tanítja a fene.

júl. 11. 12:42
 25/74 anonim ***** válasza:
85%

"Nagy butaság ezért gyorsan elveszteni. Ilyen gondolkodás móddal nem hinném hogy valaha volt normálisabb hosszabb kapcsolatod."

Végülis csak 10 évig voltam együtt azzal, akivel elvesztettem, mi az végülis... Meg mekkora butaság volt, valóban.

(Nem bántam meg soha egy percig sem.)

Utána volt jópár alkalmi, az egy dolog.

A mostani kapcsolatom meg 9 éve tart.

júl. 11. 12:46
 26/74 anonim ***** válasza:
70%
Iszonyat szexista ez a szüzesség fetisizmus. Viszolyogtatóak az ilyen férfiak.
júl. 11. 12:49
 27/74 anonim ***** válasza:
60%

23 vagyok.

21-nek írtam butaság azért elveszteni hogy más egoja ne duzzadjon.

Azóta valamiért hárman is 21-nek érzik magukat. Amiből kettő alkalmiban vesztette el, egy pedig 10 éve azzal van. Fura :)

júl. 11. 12:52
 28/74 anonim ***** válasza:
35%

26

A szüzességet minden társadalomban értéknek tekintették. Elsősorban nem a férfiak, hanem maguk a nők. Szó sincs és nem is volt soha "szüzesség fetisizmusról".

Ma - ez a válaszokból is látszik - a nők nagyrésze szerint nincs értéke. Sokan alkalmi kapcsolatban is oda adják random pasiknak. Okosabb nő ezt manapság is átgondolja.

júl. 11. 12:56
 29/74 anonim ***** válasza:
70%

Gondoljunk csak bele mondjuk 130 éve mi volt a helyzet:

- fogamzásgátlás nincs, antibiotikum nincs

Milyen nőt érdemes elvenni?

Azt, amelyik szűz, tehát biztosan nem terhes és nem szifiliszes - akkor ez sok év sorvadást okozó, gyógyíthatatlan halálos betegség volt, ráadásul a babára is átment

Vagy azt, amelyikről a fene se tudja, az is lehet, hogy terhes, az is hogy szifiliszes (a többi nemi betegségről nem is beszélve)

Mielőtt lepontoz valaki, azt gondolja végig, hogy ha a kérdés az, hogy miért volt régen olyan nagy érték a szűzesség, akkor a régi emberek helyzetéből, nézőpontjából kell megítélni a dolgot, nem a maiakéból.

30/74 anonim ***** válasza:
40%

#17 Igen ez egy jó hozzààllàs ez lenne a normális. De látod itt van pl a #24 hozzászólás:

"Nem lényeg, hogy szűz vagy-e vagy sem. Bár én már fixen nem akarnék szűz srácot. Tanítja a fene."

Erről beszélek 😄😄 Nőknek soha nem fognak ilyen kommentet ìrni ha kiderül vagy bevalja h szűz 😃

1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!