Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársaim van itt, olyan akinek valamilyen oknál fogva kellemtlen volt a szüzesség elvesztése? Azaz rossz élmény Ha igen miért.?
Amit most írni fogok, azzal szerintem a többség egyet is ért. Nem a jelenlegi párommal történt meg.
Tudom, nem is szabad - főleg így utólag - hatalmas jelentőséget tulajdonítani a dolognak, majd rágódni rajta, de azért eléggé zavaró.
Nekem inkább semmilyen volt.
Nem igen foglalkozott velem, csak bedugta és annyi... Eléggé kiábrándító volt. Második alkalommal se nagyon simogatott, foglalkozott velem vagy ölelt át szívből...
Szakítottam is vele anno. Nem véletlen.
Szia!
Én ugyan nem vagyok nő, de a barátnőmet megkértem miután megtörtént hogy milyen érzés volt neki elveszteni mert érdekelt a visszajelzése. Azt mondta hogy feszítő érzés volt számára, a tetoválástól és a fülkilövetéstől erőssebben “fájt” (feszített neki). Az aktus után próbálkoztunk még mert nem tudtuk mikor vesztette el vagy sikerült-e mert egy pontban már nem fájt neki, majd olyan fél óra múlva megpróbáltuk és már nem érzett egy idő után kellemetlenséget. Én eléggé maximalista vagyok ha érdekel a téma, több női higéniás meg nőgyógyászos oldalt olvastam hogy hogy lehetne a legjobban kivitelezni az első aktust. Ami bennem megragadt és a lényeg hogy a hártya NEM SZAKAD! Ne gondoljatok arra hogy az el fog szakadni meg minden esetben vérezni fog. Vettem a patikában ha jól emlékszek a nevére Dermolin Lubrikon síkosító gélt, és miután eléggé nedvessé tettem a Párom még kentem rá pluszban meg a saját szerszámomra és úgy kísérleteztünk. Szépen lassan betoltam közben vártam a Barátnőm visszajelzését. Nem sikongott, de elég rendesen sóhajtozott meg szuszogott. Egyáltalán nem vérzett. Az a lényeg hogy az a hártya tágul és nem szakad, olyan mint amikor a hajgumit kissé kinyújtod. A Barátnőm tarott egy kicsit tőle de azt mondta hogy nagyon élvezte azt a napot. A lényeg hogy nem kell elsietni és meggondolatlanul cselekedni illetve beszéljetek meg mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!