Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda pasi jó csaj szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasi jó csaj szerintetek hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Egyik nap láttam egy iszonyat ronda csávót, kövér volt, szemüveges meg csupa pattanás meg minden és egy 10/10 csajjal volt, azon gondolkoztam megkérdem hogyan jöttek össze de nem akartam bunkónak tűnni

Szerintetek mi lehet a dolog hátterében? Lehet nagyon tele van a faszi?

2024. júl. 10. 08:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
60%

Az ilyen kövér ronda csávók jellemzően tele vannak lóvéval és semmit sem sajnálnak egy 10/10-es csajtól, csakhogy villoghassanak vele.

De van egy másik típus, amelyik az egyik haverom is például. Fiatal srác, cingár, de tiszta ragya az arca, csálék a fogai de nagyon, szemüveges is, nagy orra van, szóval nem egy Brad Pitt...

Viszont hatalmas farka van (20cm+) és jól is tud dugni. Már suliban levarrta a legszebb lányokat és azóta sincs máshogy. Egyszerű melós, nem veti fel a pénz, szakadt régi swiftje van, de meg tudja adni a nőknek a jó szexet! Kis túlzással, de sorba állnak érte a jobbnál-jobb csajszik!

2024. júl. 10. 09:05
 12/18 A kérdező kommentje:
De ahhoz el is kell jutni velük valahogy az ágyig
2024. júl. 10. 09:16
 13/18 anonim ***** válasza:
Hm...
2024. júl. 10. 10:49
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem sokan gondolnak sokkal vonzóbbnak a barátomnál, még ő is megjegyezte, hogy "nagyon nem vagyok az ő szintjén". Az egyszerű válaszom az, hogy nekem így vonzó :)
2024. júl. 10. 10:54
 15/18 anonim ***** válasza:
"Ha valamit nem tudsz megoldani pénzel, old meg sok pénzel..."
2024. júl. 10. 13:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Láttam már ismert hazai focista srácot is szürke egérke típusú lánnyal, a menő srác úgy nézett a csajra, mintha Miss Július lenne.

És láttam egy nagy jóindulattal is maximum átlagos srácot gyönyörű csajjal, a csaj úgy csimpaszkodott belé, mint aki sosem akarja elengedni.

Mindez a buszmegállóban, valamiért nem hiszem, hogy a fickó BMW-je pont akkor romlott el.

:D

Szóval vannak ránézésre furcsa párok, ahol nagy különbség van a lány-fiú között és nem is feltétlenül a pénz megfejtés.

2024. júl. 11. 08:21
 17/18 anonim ***** válasza:

Na ez hasznos lesz mindenkinek.

https://www.youtube.com/watch?v=gRcdfgdqYmQ

2024. júl. 11. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is van pénzem.... 2+ Millió Ft.-om... Lányok! Valaki esetleg ismerkedne? 28/F
2024. júl. 11. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!