Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ronda pasi jó csaj szerintetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda pasi jó csaj szerintetek hogy lehetséges?

Figyelt kérdés

Egyik nap láttam egy iszonyat ronda csávót, kövér volt, szemüveges meg csupa pattanás meg minden és egy 10/10 csajjal volt, azon gondolkoztam megkérdem hogyan jöttek össze de nem akartam bunkónak tűnni

Szerintetek mi lehet a dolog hátterében? Lehet nagyon tele van a faszi?

2024. júl. 10. 08:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora kontrasztot csak pénzzel lehet kompenzálni!
2024. júl. 10. 08:21
 2/18 A kérdező kommentje:
Hát valóban elég furcsa
2024. júl. 10. 08:24
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"1 vagyok

Soha nem lehet tudni, ez csak egy általánosítás. De többnyire ez a motiváció.

2024. júl. 10. 08:29
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Sok csaj dobbantónak használ nála rondább férfit, mert mellette egyből sokkal jobb nőnek néz ki, mint amúgy , ha csak simán ránéznének vagy egy átlagos férfival lenne. Szóval ilyen kis trükk ez érted. A másik a pénz és a végső eset tudod a "szerelem vak", de ez kb. a 0,0001 %-a az eseteknek :D
2024. júl. 10. 08:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
99.999%-ban a fószer tele van zsöcivel a csaj meg egy golddigger. Ama 0,0001% meg a csoda kategória, amiről kár ábrándozni mert nagyobb esélyed van a lottóötösre.
2024. júl. 10. 08:37
 6/18 Whitewolf19 ***** válasza:
100%

Pénz miatt.

Sok ilyet látni.. szánalmas.

2024. júl. 10. 08:39
 7/18 A kérdező kommentje:
Úgy tudom egyébként ha egy férfi gazdag akkor eleve vonzóbbnak is látják
2024. júl. 10. 08:44
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#7 rosszul tudod. A golddiggerek a pénzt látják vonzónak, a pasi csak egy szükséges rossz annak az útjában, hogy megszerezzék a zsetont.
2024. júl. 10. 08:49
 9/18 A kérdező kommentje:

Tudom hogy vannak ilyenek akik csak meg akarják szerezni de hogy van olyan is hogy már a külseje is vonzóbb lesz attól hogy tehetős nem?

2024. júl. 10. 08:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
#9 a külsőd önmagában NEM lesz vonzóbb attól hogy pénzed van. Annyi összefüggés lehet hogy akinek több a zsöcije annak van elég della edzésre, személyi edzőre, odafigyelni a kajára stb. - bár ezt te is megteheted vastag brifkó nélkül is. Illetve sűrűbben járni fodrászhoz, drágább parfümök, ruha - de szintén nem kellene milliók, hogy valaki igényes legyen a külső megjelenésére. Nem attól lesz kisugárzása valakinek, hogy Rolexet pattint a csuklójára.
2024. júl. 10. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!