Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik annyira perverz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik annyira perverz, nimfó csaj, aki egy ronda pasinak is engedné...?

Figyelt kérdés
2023. okt. 17. 18:29
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy valaki nimfó igényei még vannak.
2023. okt. 17. 19:52
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
A rondaság olyan mint a szépség. Az egyik nö rondának látja, a másik meg nem.
2023. okt. 17. 20:28
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
A perverzség nem egyenlő azzal, hogy nincsenek igényei.
2023. okt. 17. 20:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Pedig létezik... csak éppen ott nem főszereplő vagy, hanem csak x. játékos a gangbangben.
2023. okt. 17. 21:38
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

A rondaság relatív.

És! Egy "ronda" pasi is lehet vonzó, ha jópofa, jó a humora, ha kedves, ha jólelkű, vagány, figyelmes, stb. Ha nem fordul be az önsajnálatba.

Nekem van egy jóbarátom. Régen, huszon-kevés évesen futólag ismertem csak, mint az akkori pasim barátját, és kifejezetten csúnyának találtam és igen, tartottam tőle, el nem tudtam képzelni hogy őt bárki is megkívánja.

Közel húsz évig nem találkoztunk, majd bő két éve újra összesodort minket a sors, akkor lettünk mi is közeli, őszinte barátok. A kinézete már egy cseppet sem zavar abban, hogy jóban legyünk, sőt, voltunk hármasban is két alkalommal vele meg a pasimmal, vonzó, szexi, ügyes, stb. És kifejezetten nagy sikere volt a nőknél fiatalabb korában, és még most is.

Szóval, az hogy valaki "ronda" , egyáltalán semmit nem befolyásol.

2023. okt. 17. 21:48
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A pasik több mint 99%-a ronda, a maradék többsége meg valószínűleg meleg, szóval velük nem kell foglalkozni
2023. nov. 6. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nimfo és nimfo között is van különbség. Nem lehet ezt álltalánosítani. Találkoztam olyannal akinek mindegy volt mert a broki érdekelte,volt akinek a dom oldalam tetszett és volt akinek a külsőm. Az én bajom hogy nem tudok egy Kecskeméti nimfo csajjal megismerkedni :D Régen pesten ismerkedtem de ma már nem az a terep.
2024. júl. 2. 05:49
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 akkor látogasd meg Bp-n valamelyik gangbangben erősebb swingert, vagy a Gloryt. Ott biz' pont ez történik, szoktak lenni olyan csajok akiknek szinte mindegy csak legyen normális, ápolt a fickó. Ha rákerül a sor akkor életkortól, kinézettől függetlenül megkapja a maga 10 percét.
2024. júl. 2. 14:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek feküdne le egy rondával mikor lefeküdhet elég jóval is?
2024. júl. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!