Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szopásnál most tényleg a pasi előtt guggol vagy térdel a csaj pozitúra az alap? Most tényleg más szinte nem is létezik manapság?
Velem még sosem történt úgy, hogy a lány térdelt, vagy guggolt előttem.
Vagy 69-be, mert úgy kölcsönös (ezt kedvelem a legjobban), vagy ahogyan a kérdező is kifejtette fekve és a lány a lábaim mellett, között ül vagy fekszik (de mint írtam ezt nem kedvelem annyira és ilyenkor nagyon gyorsan megfogom a csípőjét, vagy a lábait és húzom a fejem felé a számomra legkedvesebb orális pozitúra eléréséhez - ilyenkor apró mozdulatokból érezni, hogy van-e kedve a lánynak is a 69-hez).
De akár azt is el tudom képzelni hogy a pasi állva van, a lány pedig ül az ágyon.
Szóval a kérdésedre is válaszolva, biztos másnál is van sok egyéb felállás mint a guggolás, térdelés (az nem túl kényelmes a lánynak egy idő után).
Az egyik alkalmi tinim mindig felállított még mikor ültem is. Imádra így s igényelte is.
Kissé mintha sub lett volna.
33f Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!