Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a csaj úgy megy el, hogy észre sem veszem?
Többször volt, hogy ment a szex és egyre hevesebbé vált, de aztán egyszer csak alábbhagyott az érdeklődése és nem értette, hogy én miért folytatom, amikor ő elment. Őszinte a kapcsolatunk, nem hiszem, hogy hazudna, de ilyen nővel még nem volt dolgom, aki kvázi észrevétlen éri el az orgazmust.
Létezik ilyen?
Nekem különböző intenzitásúak az orgazmusaim, van, hogy a párom nem veszi észre, máskor meg egyértelműen érzi. Sőt, én pont így vagyok az övével, néha teljesen egyértelműen érzem, ahogy lüktet bennem a pénisze, máskor meg csak egy-két intenzívebb lökésként élem meg.
DE: neked miért is kéne abbahagynod attól, hogy ő elment? Neked annyi a szereped a szexben, hogy kiszolgáld az ő igényeit? Mi mindig addig csináljuk, amíg a párom is elélvez. Tegnap pl. már elmentem egyszer, de ő még nem, és miközben belém élvezett, még egyszer elélveztem vele együtt is.
Ha semmi jele nincs akkor nem ment el. Ezt rohadtul nem lehet leplezni.
Ha a hangot vissza is folytja akkor legalabb az arcan latni kellene.
Persze 4-es, ha éppen tud arra koncentrálni az illető mozgás közben akkor az is nyilvánvaló jel.
Nekem a párom ezt nem mindig érzi.
7.
Értem. És mégsem.
Az orgazmus az orgazmus, nyilván egy bizonyos skálán mozog, de számomra akkor is hihetetlen, hogy valaki ezt tudja úgy “intézni”, hogy a másik ne vegye észre.
Én elhiszem, te érzed.
Akkor kívánom neked a leggyengébb orgazmusomat, azt garantálom hogy észrevehető lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!