Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szuz es ronda sracok ti miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuz es ronda sracok ti miert nem figyelitek az ilyen hirdeteseket?

Figyelt kérdés

Fiatal csajok tamogatokat keresnek 17-18 evesek azokat mar lehet loni.Ha van egy kis penzetek tamogassatok oket es meg kapcsolat is lehet belolle esetleg...de ha nem,nem.

Az elobb olvastam egy ilyen hirdetest egy sima tarskereson,meg az arcfotoja is kint van.Azota mar biztos toroltek :)

2019. okt. 9. 18:38
1 2
 1/13 October15 ***** válasza:
100%
Kapcsolat egy prostival? :D Nice.. XD
2019. okt. 9. 18:45
 2/13 A kérdező kommentje:
A tamogato csajok is prostik ?
2019. okt. 9. 18:47
 3/13 A kérdező kommentje:

a tamogatni valo csajok is prostinak szamitanak ? *

Igy akartam irni eloszor :D

2019. okt. 9. 18:48
 4/13 October15 ***** válasza:
94%
Fizetsz nekik azért hogy megdugd? Ha igen akkor prosti. XD
2019. okt. 9. 18:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Pénzért dugod őket. Tök mind1, minek nevezed, kitartottaknak, vagy prostinak, támogatottnak, ugyan az a jelentése mindegyiknek. Megveszed őket.
2019. okt. 9. 18:57
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz nagyon gazdagnak kéne lenni, az ilyeneknek rengeteg pénz kell. De am sem akarok kvàval kapcsolatban lenni. Meg ha gazdag lennék se költenék ilyenekre, az màr nekem elég nagy boldogsàg lenne. Kapcsolat se kéne.
2019. okt. 9. 18:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha még szűz koromban már iszonyatosan kétségbe lettem volna esve és fizettem volna, akkor tuti, hogy inkább sima lakásos prostituálthoz mentem volna. Egyszerűbb, olcsóbb, kevesebb stressz, stb.
2019. okt. 9. 19:03
 8/13 A kérdező kommentje:
En nem fizetnek ilyen lanynak...de gondoltam a ketsegbesett szuz fiuknak talan jot tenne egy ilyen kapcsolat.
2019. okt. 9. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem kapcsolat, hanem üzlet - sima prostik, nem támogatót keresnek, hanem lúzert akit le tudnak húzni. Aztán ne lepődjön meg senki amikor kiderül hogy a fiatal 17-18 éves nő időközben 25-re öregedett és +15 kg-t felszedett meg még be is barnult a sok szolitól :D
2019. okt. 9. 19:22
 10/13 A kérdező kommentje:
# 9 Ez tetszett ez akomment XD XD XD
2019. okt. 9. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!