Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szuz es ronda sracok ti miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szuz es ronda sracok ti miert nem figyelitek az ilyen hirdeteseket?

Figyelt kérdés

Fiatal csajok tamogatokat keresnek 17-18 evesek azokat mar lehet loni.Ha van egy kis penzetek tamogassatok oket es meg kapcsolat is lehet belolle esetleg...de ha nem,nem.

Az elobb olvastam egy ilyen hirdetest egy sima tarskereson,meg az arcfotoja is kint van.Azota mar biztos toroltek :)

2019. okt. 9. 18:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem vagyok màr szűz szerencsere de Ronda alacsony ès kisfarkù igy egyben.. Amit te itt tàmogatàs gyanànt feltàlaltàl az prostituciò. Kapcsolat meg 100% nem lesz a kizàrò előnytelen külsőm miatt. Szòval feles 100ezreket nem fogok kidobni a semmièrt.
2019. okt. 9. 23:11
 12/13 anonim ***** válasza:

Mert szuz, ronda es SZEGENY vagyok.

35F incel

2019. okt. 10. 05:33
 13/13 anonim ***** válasza:

Figyelik is szerintem.

Akkor sima k*rvához is mehetne ha lenne bátorsága hozzá.

Valakinek lakbérét fizesse havi egy-két d*gásért.

Attól, hogy valaki szűz nem akarja szórni pénzét.

2019. okt. 10. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!