Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Történt már veletek olyan, hogy egy csaj rátok nyomult de annyira ronda volt, hogy nem akartatok tőle semmit?
Van egy nagy szerencsém. Az Úristen megáldott egy olyan ronda búraszerkezettel, hogy soha egyetlen nőnek nem juta eszébe rámnyomulni.
1x akadt mégis valaki. Anyám a munkahelyén megismerkedett egy korombeli lánnyal. Ilyen falusi, "minden mindegy, csak elvegyenek má' feleségül" típus. Össze akart hozni vele, megmentendő engem, mert épp szuicid időszakomat éltem (gyk: öngyilkosságok sorozata). A lánynak valamiért megtetszettem ... De én mégsem akartam tőle semmit. Nem azért nem akartam Tőle semmit, mert olyan ronda lett volna - veszett jó segge volt, mellben sem volt túl gyenge ..... a feje tényleg nem volt egy nagy szám, egy karfiol jobban nézett ki tőle. Azért nem akartam tőle semmit mert Anyám ismertetett össze vele és mert Ő akarta erőltetni a dolgot. Pedig szegény csaj mindent megpróbált, én meg az utolsó alkalommal, mikor feljött hozzám tényleg egy hajszálra voltam attól, hogy meg akarjam dugni ....
Azóta helyreállt a világ rendje. Ő eltűnt az életemből és meg úgy döntöttem, vagy kinyiffantom magam, vagy qrvázni kezdek .... na ezek váltogatják egymást az életemben.
Ne vessetek meg! Tényleg ez maradt Nekem .... a prostik legalább nem hajtanak el a f@$zba a külsőm végett!!!!!!!
nem nyomult rám soha senki.
Gond letudva .
Miért, mert megszépült, vagy mert annyira ki vagy éhezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!