Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Történt már veletek olyan, hogy egy csaj rátok nyomult de annyira ronda volt, hogy nem akartatok tőle semmit?
igen, tudom, vannak srácok akiket nem érdekel hogy ki a csaj, csak pXna legyen, én nem vagyok ilyen, nekem ha nem tetszik a lány, képtelen vagyok vele bármit is csinálni, még csókolózni sem akarok vele...
De kérdésre: igen, mászott már rám lány, olyan akit ismertem és tudtam, hogy szeret rámászni pasikra, mert igazán nem kell soknak, ezért ő kezdeményez és nagyon kellemetlen tud lenni. Olyan is volt, hogy egy másik "csalt fel" a szobájába egy hülye dumával és nekem fogalmam sem volt, mert én nullát nem éreztem iránta, azt hittem csak barátok vagyunk, mert baráti társaságban ismertettek meg minket, de mint kiderült, a csajnak bejöttem úgy is...
Nem jól fogadják a lányok, hogy ha nemet mondanak nekik, mivel gondolom ritkán fordul elő, ezért nagyon meg tudnak sértődni.
Te most komolyan azt hiszed, hogy a fiúk, mint alsóbbrendű lények, remegve állnak sorba, hogy legalább valami utolsó után nő jusson nekik?
"Annyira ronda"
Nem, ha nem annyira ronda, se kell! Az kell, hogy szép legyen, és vonzzon, hogy akarjak is tőle valamit.
A párom volt kolléganője tavalyelőtt egy kertipartin nyomult rám. Szegény, nagyon butuska. Nézett és látszott a a szemében a vágyakozás, hogy b@sszál már meg.
Nem tudom, mi lenne, ha pin@hiányom lenne. Így esélye sem volt.
F66/N62.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!