Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mennyire zavarna titeket egy nagyobb, de lógósabb mell?
Hát nem tom, ahogy így olvasgattam a férfiak szerintem a kisebb, de formás melleket szeretik.
Nekem is nagy és lógós, sőt, nekem a formája is csúnya :/
#12 Az teljesen mindegy mit olvasgatsz, mert abból a leírt szóból, hogy "kisebb" nem tudhatod, hogy mekkorára gondolnak.
Amit én itt észrevettem, hogy mikor linkelnek ide vékony nőket nagy mellekkel(70-75D-E méret), akkor egy férfi sem írja, hogy az milyen nagy.Sőt!Ilyeneket szoktak írni, hogy ez jó kis tenyérbe való mell, pont az a B/C kosár, amit szeretek.🤣
Számomra szingli pasiként az ilyen mellek,cicik a legszebbek,s legizgatóbbak!
De kizárólag csak ha természetes,tehát eredeti.
Imádom az ilyen hölgyeket hosszasan kényeztetni cicinél is,mert számomra pl az ilyen mellű,esetleg teltebb,érettebb nők a leggyönyörűbbek!!!
Csak sajna jelenleg nem találok ilyen,vagy hasonló hölgyet,aki pl imádja a sok gyengéd kényeztetést.
Ha esetleg mégis lenne itt valaki,akkor nyugodtan írhat nekem privátot,szívesen,s örömmel fogom fogadni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!