Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak mennyire zavarna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak mennyire zavarna titeket egy nagyobb, de lógósabb mell?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok róla? Kiábrándító lenne számotokra, ha meglátnátok melltartó nélkül?

2024. júl. 4. 21:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
Ha nem lépsz rá, nincs vele gond.
2024. júl. 4. 23:09
 12/26 anonim ***** válasza:
42%

Hát nem tom, ahogy így olvasgattam a férfiak szerintem a kisebb, de formás melleket szeretik.

Nekem is nagy és lógós, sőt, nekem a formája is csúnya :/

2024. júl. 4. 23:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

#12 Az teljesen mindegy mit olvasgatsz, mert abból a leírt szóból, hogy "kisebb" nem tudhatod, hogy mekkorára gondolnak.

Amit én itt észrevettem, hogy mikor linkelnek ide vékony nőket nagy mellekkel(70-75D-E méret), akkor egy férfi sem írja, hogy az milyen nagy.Sőt!Ilyeneket szoktak írni, hogy ez jó kis tenyérbe való mell, pont az a B/C kosár, amit szeretek.🤣

2024. júl. 5. 00:00
 14/26 anonim ***** válasza:
75%
alapvetően a nagy lógós cicik a kedvenceim, de függ az alakjától, mellbimbótól is. az se tetszik annyira, ha a kettő között nagyon nagy a távolság. szóval ezt így látatlanban nem tudom megítélni konkrétabban.
2024. júl. 5. 00:01
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem zavarna.
2024. júl. 5. 01:38
 16/26 anonim ***** válasza:
36%

Számomra szingli pasiként az ilyen mellek,cicik a legszebbek,s legizgatóbbak!

De kizárólag csak ha természetes,tehát eredeti.

Imádom az ilyen hölgyeket hosszasan kényeztetni cicinél is,mert számomra pl az ilyen mellű,esetleg teltebb,érettebb nők a leggyönyörűbbek!!!

Csak sajna jelenleg nem találok ilyen,vagy hasonló hölgyet,aki pl imádja a sok gyengéd kényeztetést.

Ha esetleg mégis lenne itt valaki,akkor nyugodtan írhat nekem privátot,szívesen,s örömmel fogom fogadni!

2024. júl. 5. 04:38
 17/26 anonim ***** válasza:
81%
Mindig jobban tetszettek a lógós cicik. Vhogy ettől lesz "igazi'. Ne parázz, sztem sokan vagyunk így.😀
2024. júl. 5. 06:25
 18/26 anonim ***** válasza:
81%
Nem. Imádom a nagyobb logó ciciket:))))
2024. júl. 5. 06:34
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem, mivel tudom hogy kb mire számíthatok. Mivel nagyobb mell így nagyobb eséllyel lesz logósabb.
2024. júl. 5. 07:35
 20/26 anonim ***** válasza:
19%
kicsit
2024. júl. 5. 07:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!