Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatban nálatok van anál? Bővebben lent.
Egy régi ismerőssel úgy alakult hogy szexkapcsolatban vagyunk. Megbeszéltük ki mit szeret és ő nagyon imádja az anált. Heti 2-3x szoktunk együtt lenni és minden második alkalommal van anál, én is élvezem nagyon, gyengéd jól esik igazából az hogy ennyire imádja a popsim. Mondta hogy ha szeretném akár minden szex alkalmával lehetnénk együtt popsiban is.
Kérdés, ti análoztok szexkapcsolatban? Milyen gyakran vagytok így együtt?
Nekem több szexkapcsolatban volt anál, élveztük a dolgot.
F
Jelenleg egy portugál lánnyal vagyok együtt, eddig csak anál volt, heti 2.
A legjobb, hogy engedi, hogy beleélvezzek
Rendes kapcsolatban sincs.
Nem kötelező az.
(Kipróbáltam anno sok éve egy exemmel, de nem győzött meg, és valahogy hosszabb távú kapcsolatra sosem kispöcsűek akadtak 🤣)
Elég sűrűn rakatod farba magad szerintem. Vigyázz ezzel, mert a brokkolikrém leves egy idő után nem azt fogja mondani, hogy Brrrrrr, hanem hogy Pohhhhhhh.
Az is lehet, ha sokat farkalja a párod a kijáratot, hogy egy idő után pelusban fogsz járni. Nem arra van az kitalálva,hogy betoljanak rajta dolgokat, hanem hogy megtartsa azt, ami ki akar jönni rajta.
Furcsa, van, hogy fél évig rá sem gondolok..
Van ,hogy 5 napból 4x ott végzem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!