Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol érdemes ismerkedni ha nem...

Hol érdemes ismerkedni ha nem akarok szórakozni,és nincs baráti társaság akiken keresztül ismerkedhetnek ?

Figyelt kérdés
ma 03:56
 1/7 Noren1989 ***** válasza:
20%
Csak a kókas kell? Akkor tinder. Ha buz1 vagy akkor grindr. Ha férfi vagy, akkor marad a vv,azaz a való vilàg.
ma 04:30
 2/7 anonim válasza:
20%
Kérdést irsz de nem írod oda hogy FFI vagy N.
ma 05:51
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Úgy nehéz, tehát marad a net.
ma 06:09
 4/7 anonim ***** válasza:
54%

Azon kívül hová jársz még?

Munkahely, bevásárolni, fodrász, kb. ennyi gondolom....hát itt nem sok esélyed lesz.

Ha jól nézel ki próbálkozhatsz mindenhol.

De ha sehol sem akkor csak a net.

ma 06:33
 5/7 anonim ***** válasza:

1) menj el egy helyre ahol emberek vannak

2) beszélgess velük

3) hanem vagy világi nagy nyomorék lesznek kapcsolataid, amiken keresztül még több embert ismerhetsz meg

ma 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
39%
A hobbijaidon keresztül, vagy olyan eseményeken, rendezvényeken, ahol vannak workshop-ok például. Vagy, ha a lakóhelyeden vannak tematikus klubok, hasonló közösségi terek, akkor ott is.
ma 09:59
 7/7 anonim ***** válasza:
41%

Baromság mind.

Van munkahelyem, de egy kollégám van, akivel váltjuk egymást, és ennyi. Akik körülöttem vannak a munkám során azok sem sokáig, mert egésznap megyek ide-oda autóval, tehát sok időm nincs beszélgetni. Akikkel beszélgetek is kimerül annyiban, hogy ,,mi újság? Semmi, veled? Semmi, várom a műszak végét", és ennyi. Vagy panaszkodnak nekem az emberek, amitől egyenesen hányok, szóval ha valaki panaszkodni akar, akkor inkább fogja be, mert arra nem vagyok kíváncsi.

Hobbijaim vannak. Múzeumba járok(95%-ban totál egyedül vagyok minden múzeumban vagy kiállításon. Max a jegykiadó van ott), ha nem egyedül vagyok akkor vannak ott vénasszonyok(semmire nem megyek velük), vagy 1-2 pár, akik csak és kizárólag egymással vannak elfoglalva, tehát beszélgetni velük lehetetlen. Max a jegykiadókkal szoktam dumálni, de azokkal van hogy 1 órát is.

Ezen kívül makettezek is, de mivel nem járok ilyen-olyan versenyekre(kezdő vagyok még), stb. Így onnan senkit nem ismerek. Régebben ecigiztem, jártam vaper találkozókra minden hónapban, de onnan se lett senki haver, hiába ittam velük, meg dumáltam velük.

Aztán egyetemre is járok(levelező), de ott meg 99%-ban csak a tanulásról beszélünk, kb 2 ember van, akivel nem, de azok sem olyan nagyon közeliek, csak segítünk egymásnak, ha tudunk.

Túrázni is járok a lakhelyemen, de oda is MINDIG csak öregek jönnek, korombeli soha, tehát ismerkedni lehetetlen.

Kávézóba is járok, és ott is hogy lehetne ismerkedni? ,,Te is ezt a kávét iszod? Tök jó" ,,-Bocsi, van pasim, rá várok, kopj le", kb ennyi lenne.

Boltban is hogy beszélgessen? ,,ò, te is a tejfölt nézegeted? Nálam is kell most majd a főzéshez..." Vajon hogy néznének rá? Mint aki a Holdról jött, kb úgy.

Egyedül bulizni, meg diszkóba nem fog elmenni az ember, ráadásul ilyen helyeken lehetetlen komoly kapcsolatra alanyt találni.

Így marad a Tinder, és társai. Én 4 hónapig nyomkodtam, meg volt kb 30 nagyon nagyon szar randim, mire jött a mostani párom, aki végre normális, és nagyrészt már vele járok múzeumba, bulizni, stb.

ma 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!