Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerkedhetnék otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék otthon ülős, vagy olyan férfiakkal, akik inkább kettesben szeretnek programokat szervezni, nem pedig haveri társasággal, vagy bulizni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem egy barátom sincs. Illetve van egy barátnőm, de ő messze él, elköltözött külföldre, és emiatt évi 1 alkalomra korlátozódik a találkozásaink száma. Az évek alatt koptattam el a barátaimat, de valahogy mindig magamnak való voltam. Azonban egyetlen egy valakire, egy társra szükségem van.

Most költözésben is vagyok, 80km-t költözök a tanulásom és munka miatt, nagyon egyedül leszek. Még a család sem lesz velem. Eddig velük, tesómmal mentem néha ide, oda.

Szóval, olyasvalakire vágynék, aki “egyemberes” nyugodt természet és jól megértem vele magam. De mintha ezek a srácok nem léteznének.

Persze mindezek mellett elvárom, hogy okos, intelligens, kedves, rendezett legyen. Én sem tartom magam hül.ének, vagy ápolatlannak. Egy normális lány vagyok, akinek a barátok, bulizás teljesen kimarad az életéből, de nem is vágyik rá.

Amire vágyok egy kapcsolatban: közösen kirándulgatni, elmenni enni egyet, punnyadni együtt, társasozni, kockulni, közösen sportolni stb.

Azt akarom, hogy valakinek én legyek a legfontosabb, nem a haverok, a buli, egyebeket.

2022. aug. 23. 17:03
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:

Okos, intelligens alatt azt értem, hogy beszélgettem olyan pasival, aki ilyen “otthon ülősnek” vallotta magát, de konkrétan nem volt semmi témája, a tipikus : értem, aha, oké, hogy vagy?, szavakból állt a beszélgetésünk.

Szóval azt azért szeretném ha a partneremnek is lenne fantáziája, témái és passzolnánk ilyen téren.

2022. aug. 23. 17:06
 2/35 anonim ***** válasza:
92%
Értem, aha, mi a kaja? :)
2022. aug. 23. 17:08
 3/35 anonim ***** válasza:
27%
Hány éves nő vagy?
2022. aug. 23. 17:08
 4/35 A kérdező kommentje:
Paprikás csirke. :)
2022. aug. 23. 17:10
 5/35 A kérdező kommentje:
21 vagyok
2022. aug. 23. 17:11
 6/35 anonim ***** válasza:
50%
Túl fiatal vagy hozzám, én már 10+os róka vagyok. De sokat buliztam, 30 körül visszább vettem, bekockultam. Néha el sem hiszem, de jól esik a nyugi. Sosem gondoltam hogy diszkóban fogok megöregedni.
2022. aug. 23. 17:16
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Mivel otthon ülnek és interneteznek, leginkább internetes tárkeresőn, esetleg fórumokon, közösségi oldalakon vagy épp itt a gyk-n.
2022. aug. 23. 17:17
 8/35 A kérdező kommentje:
Én 4 diszkóba voltam egész életemben:D Megöregített az is!:D most már ilyen unalmas “asszony” lettem.
2022. aug. 23. 17:17
 9/35 anonim ***** válasza:
67%
A tökéletes nő! :D
2022. aug. 23. 17:18
 10/35 A kérdező kommentje:

7, internetes társkeresőt próbáltam, pl Tinder, de nem ez a tapasztalatom.

Pedig vevő lennék rá...

2022. aug. 23. 17:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!