Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék otthon ülős, vagy olyan férfiakkal, akik inkább kettesben szeretnek programokat szervezni, nem pedig haveri társasággal, vagy bulizni?
Az a helyzet, hogy nekem egy barátom sincs. Illetve van egy barátnőm, de ő messze él, elköltözött külföldre, és emiatt évi 1 alkalomra korlátozódik a találkozásaink száma. Az évek alatt koptattam el a barátaimat, de valahogy mindig magamnak való voltam. Azonban egyetlen egy valakire, egy társra szükségem van.
Most költözésben is vagyok, 80km-t költözök a tanulásom és munka miatt, nagyon egyedül leszek. Még a család sem lesz velem. Eddig velük, tesómmal mentem néha ide, oda.
Szóval, olyasvalakire vágynék, aki “egyemberes” nyugodt természet és jól megértem vele magam. De mintha ezek a srácok nem léteznének.
Persze mindezek mellett elvárom, hogy okos, intelligens, kedves, rendezett legyen. Én sem tartom magam hül.ének, vagy ápolatlannak. Egy normális lány vagyok, akinek a barátok, bulizás teljesen kimarad az életéből, de nem is vágyik rá.
Amire vágyok egy kapcsolatban: közösen kirándulgatni, elmenni enni egyet, punnyadni együtt, társasozni, kockulni, közösen sportolni stb.
Azt akarom, hogy valakinek én legyek a legfontosabb, nem a haverok, a buli, egyebeket.
Okos, intelligens alatt azt értem, hogy beszélgettem olyan pasival, aki ilyen “otthon ülősnek” vallotta magát, de konkrétan nem volt semmi témája, a tipikus : értem, aha, oké, hogy vagy?, szavakból állt a beszélgetésünk.
Szóval azt azért szeretném ha a partneremnek is lenne fantáziája, témái és passzolnánk ilyen téren.
7, internetes társkeresőt próbáltam, pl Tinder, de nem ez a tapasztalatom.
Pedig vevő lennék rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!