Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék otthon ülős, vagy olyan férfiakkal, akik inkább kettesben szeretnek programokat szervezni, nem pedig haveri társasággal, vagy bulizni?
Az a helyzet, hogy nekem egy barátom sincs. Illetve van egy barátnőm, de ő messze él, elköltözött külföldre, és emiatt évi 1 alkalomra korlátozódik a találkozásaink száma. Az évek alatt koptattam el a barátaimat, de valahogy mindig magamnak való voltam. Azonban egyetlen egy valakire, egy társra szükségem van.
Most költözésben is vagyok, 80km-t költözök a tanulásom és munka miatt, nagyon egyedül leszek. Még a család sem lesz velem. Eddig velük, tesómmal mentem néha ide, oda.
Szóval, olyasvalakire vágynék, aki “egyemberes” nyugodt természet és jól megértem vele magam. De mintha ezek a srácok nem léteznének.
Persze mindezek mellett elvárom, hogy okos, intelligens, kedves, rendezett legyen. Én sem tartom magam hül.ének, vagy ápolatlannak. Egy normális lány vagyok, akinek a barátok, bulizás teljesen kimarad az életéből, de nem is vágyik rá.
Amire vágyok egy kapcsolatban: közösen kirándulgatni, elmenni enni egyet, punnyadni együtt, társasozni, kockulni, közösen sportolni stb.
Azt akarom, hogy valakinek én legyek a legfontosabb, nem a haverok, a buli, egyebeket.
Én hasonló vagyok, mint akit leírtál.
Itthon vagyok, mert itt dolgozom, itt tudok fejlődni, tanulni stb. Meg azért is, mert a kimozdulást én is inkább barátnővel tudom elképzelni, mintsem haverokkal barátokkal. Akik nekem bár vannak, de többségében nem itt - persze napi szinten tartom velük a kapcsolatot, nem csak írásban, szóban is (pl. discord). Illetve ha úgy van, találkozunk. Szóval teljesen nem vagyok elszakadva, annyira nem, mint Te.
De kettesben sokkal jobban érzem magam a megfelelő emberrel, mint kisebb társaságban. Jobban tudok érvényesülni. :) Éppen ezért, mivel amúgy mennék, HA van rá időm és tehetem... szóba jöhetne részemről kirándulás, utazás, karácsonyi vásár vagy bármi amit jónak látunk... Csak egy szimpla séta is jó tud lenni a városban. Ki lehet találni jó ötleteket, programokat, most itt nem részletezem. (tehát nem kocsiból leskelődés)
Ha bár van amit megnéznék (zenekar), de nem vagyok bulizós.
Két probléma lehet ezzel: válogatós vagyok és nagyon meglepődnék, hogyha a közelben laknál, még inkább, ha ez a kettő stimmelne:D
" Azt akarom, hogy valakinek én legyek a legfontosabb, nem a haverok, a buli, egyebeket. "
Akárkiről is legyen szó, hogyha normális és kapcsolatban van Veled (vagy bárkivel), akkor ideális esetben neki Te (vagy a párja) a legfontosabb, hiszen Beléd (vagy belé) szerelmes, nem pedig a haverjaiba vagy a bulikba. Tehát attól még, hogy valakinek vannak barátai, netalántán találkozik is velük (legyen az fiú vagy lány, mindegy) nem ők a legfontosabbak az életében attól a perctől fogva, hogy beléd szeretett. :) Az, hogy fontosabb legyél, mint a felsoroltak, szerintem nem nagy elvárás. Sőt, ez ha tetszik ha nem valószínűleg így lesz, ha valóban szeret. Viszont pórázon nem kell tartani, hiszen a barátok attól még barátok. :)
28/f
18 mert exe mellett megutálta azt hogy mindig ő költ inkább a bevásárlásra (merthát ő rákot meg ilyeneket eszik), es a nő(az exnője előttem, vállalkozó volt) nem akart heti 50 ezreket kajára költségelni.
Kicsit elege van abbol hogy egy kapcsolatában mindig ő vállalja a költségek nagyobb terhét. (Meg ugye a nyaralások is egzotikumok)
Egyszerüen smucig lett.
Legyen a nő önállo, talán 5 évente elviszi nyaralni de amugy megy egyedul az unokatesohoz Amerikába meg ilyenek.
Azt megertem, hogy a szorakozohelyek nem neked valoak, de hogy csak is kettesben elni a kis remete eletedet a leendo paroddal ugy, hogy kozben magadnak eselyt sem adsz arra, hogy baratokat szerezz es lehet, hogy meg ot is rabeszelned, hogy tavolodjon El az oveitol az nem tul biztato.
21 eves vagy. Nem akarom megmondani, hogy hogyan eldd az eletedet, de mikor akarnal elni ha nem fiatalon? Hidd el, kesobb is lesz meg idod boven a 4 fal kozott ulni es jatszani.
Akárkiről is legyen szó, hogyha normális és kapcsolatban van Veled (vagy bárkivel), akkor ideális esetben neki Te (vagy a párja) a legfontosabb, hiszen Beléd (vagy belé) szerelmes, nem pedig a haverjaiba vagy a bulikba. Tehát attól még, hogy valakinek vannak barátai, netalántán találkozik is velük (legyen az fiú vagy lány, mindegy) nem ők a legfontosabbak az életében attól a perctől fogva, hogy beléd szeretett. :) Az, hogy fontosabb legyél, mint a felsoroltak, szerintem nem nagy elvárás. Sőt, ez ha tetszik ha nem valószínűleg így lesz, ha valóban szeret. Viszont pórázon nem kell tartani, hiszen a barátok attól még barátok. :)
Oké, nem akarom pórázon tartani. Akkor inkább úgy fogalmazok, hogy ne nézzen rám furin amiatt, hogy nincsenek barátaim és ha nem vele, akkor egyedül vagyok. :) Felőlem haverozhat, nem tiltom, csak ne abból álljanak a randik, meg a közös időtöltések, hogy másokat is belevonunk.
Illetve ha ismerkedek valakivel, mindig olyan furcsa megemlíteni, hogy nekem nincs baráti köröm, csak egy szem barátnőm-aki messze él.
"Amire vágyok egy kapcsolatban: közösen kirándulgatni, elmenni enni egyet, punnyadni együtt, társasozni, kockulni, közösen sportolni stb."
Ez azért nem tűnik olyan lehetetlennek, sőt, én is megfelelek ezeknek a követelményeknek és még jó pár ismerősöm is.
De feltételezem, ez nem azt jelenti, hogy a jelöltnek egyáltalán ne legyenek barátai, hanem azt, hogy ne velük töltse a legtöbb időt. Ha ez a feltételezés nem igaz, akkor már senkit sem tudok.
Én is hasonló vagyok, mint a kérdező. Volt egy majdnem 5 éves kapcsolatom egy hasonló emberrel. Picit unalmas lett a végére, mert a spontaneitás szikrája is hiányzott belőle. 5 év alatt úgy éltünk, mint akik 50 éve házasok és már semmi újat nem tartogat számukra az élet. Belefásultunk. Más okok miatt lét vége, de ez is nagyban közre játszott.
Arany középút lenne a jó. Például nem várnám el senkitől, hogy a barátaitól eltávolodjon miattam. Szívesen ismerek meg új embereket, de ők is legyenek nyugisabb típusok. Tehát ez a bulizgatás nem az én világom, sosem vonzott. Szerencsére vannak még hasonló emberek. A kor előre haladtával egyre többen.
29/N
És egy ilyen férfi akkor hol ismerkedjen ha nem buliban, ha mondjuk a munkahelyén nincsnenk nők?
Ne írjátok azt hogy bárhol vagy társkeresőn mert ez nem fog működni, az ilyen emberek nagyrésze egyedül marad vagy ha nagy szerencséje van talál valakit akivel beéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!