Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerkedhetnék otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék otthon ülős, vagy olyan férfiakkal, akik inkább kettesben szeretnek programokat szervezni, nem pedig haveri társasággal, vagy bulizni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nekem egy barátom sincs. Illetve van egy barátnőm, de ő messze él, elköltözött külföldre, és emiatt évi 1 alkalomra korlátozódik a találkozásaink száma. Az évek alatt koptattam el a barátaimat, de valahogy mindig magamnak való voltam. Azonban egyetlen egy valakire, egy társra szükségem van.

Most költözésben is vagyok, 80km-t költözök a tanulásom és munka miatt, nagyon egyedül leszek. Még a család sem lesz velem. Eddig velük, tesómmal mentem néha ide, oda.

Szóval, olyasvalakire vágynék, aki “egyemberes” nyugodt természet és jól megértem vele magam. De mintha ezek a srácok nem léteznének.

Persze mindezek mellett elvárom, hogy okos, intelligens, kedves, rendezett legyen. Én sem tartom magam hül.ének, vagy ápolatlannak. Egy normális lány vagyok, akinek a barátok, bulizás teljesen kimarad az életéből, de nem is vágyik rá.

Amire vágyok egy kapcsolatban: közösen kirándulgatni, elmenni enni egyet, punnyadni együtt, társasozni, kockulni, közösen sportolni stb.

Azt akarom, hogy valakinek én legyek a legfontosabb, nem a haverok, a buli, egyebeket.

2022. aug. 23. 17:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
28%

Atengedem az exem. Tozsdezik, azaz allandian otthon van, baratai alig vannak, nem lehet semmit csinálni vele, csak a 4 fal meg bevásárlás meg séta fagyizás.

Ém majdnem beleőrültem.

A kovetkező pasimmal.már 1 nap alatt több sztorim élményem volt, mint az exemmel 1 teljes év alatt.

Exem egy nyaraláson is csak gondolkodott meg a covid meg a kulfoldi uncsitesoja nem is tudja.

A kovetkezo baratom meg spontan vitt kocsival, mert beugrott neki vmi csak ugy.

2022. aug. 23. 17:21
 12/35 anonim ***** válasza:
8. Sose azt nézd! Valakinek pont te leszel a tökéletes, ha szerencséd van.
2022. aug. 23. 17:22
 13/35 A kérdező kommentje:
11, szerintem te félreértettél. Nem az olyan otthon ülős pasikra gondoltam, akik unalmasak, hanem akik kettesben azért szeretnek császkálni mindenfelé. Bár nekem egy közös filmezés, játék, vagy összebújás is élmény.
2022. aug. 23. 17:24
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
11. Igen, de neked az a bajod, hogy extrovertált vagy, az exed pedig nem az. Egy intrósnak az intrós kapóra fog jönni, mert együtt punnyadhatnak.
2022. aug. 23. 17:25
 15/35 anonim ***** válasza:
95%

Azért van ebben egy jó adag kisajátítás is, kérdező, akár bevallod magadnak, akár nem.

Ne legyen haveri köre, hogy ne járkáljon el másokkal, és mindig, minden idejét rád szánhassa. Kirándulni is kettesben menjetek, hogy ne másokra figyeljen, hanem csak rád. Ez egy ponton túl elég fojtogató lehet.

2022. aug. 23. 17:30
 16/35 anonim ***** válasza:
21%

De ha neked bejön a séta fagyizás, padokon ücsörgés, a kocsival céltalan csavargás, tv nézés, konyhai rádióban zenehallgatás, esetleg edzés a nappaliban, vele vagy nélküle, vagy tájak nézegetése kocsival, néha egy mc donalds ahol a felezésen görcsöl annak ellenére h százmilliói vannak tőzsdéből, és valojában Neked vannak bnőid akik pótolni tudnak valamit hogy ingerdúsabb legyen a dolog, akkor neked való az exem.

Lehet el tudod vinni múzeumba is, vagy ami fő megtanulhatsz mellette tőzsdézni vagy kezelné illetve felfuttatná a pénzugyeidet is. Ebben mondjuk van benne kapacitás de nagyon rá kell ülni a szakmai tananyagra.

2022. aug. 23. 17:30
 17/35 anonim ***** válasza:
0%

11.voltam

Extrovertált ő, csak csalódott sok "barátban" akik le akarták húzni. Bezárkózott valahogy.

Szetintem agyilag leépíti a párját az ingerszegény élettel, de ez csak az én véleményem egyedül.

(És 16.voltam)

2022. aug. 23. 17:31
 18/35 anonim ***** válasza:
0%

16: "néha egy mc donalds ahol a felezésen görcsöl annak ellenére h százmilliói vannak tőzsdéből"

Az kemény!

Mintha róla mintázta volna Csokonai a Zsugori uramat.

2022. aug. 23. 17:34
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
15. Nem mindenkit elégít ki hogy a haverjaival mászkál. Miért ne szánhatnák egymásra az időt? Ha talál maga mellé egy kényelmes embert, aki nem társasági vagy kikopott a haveri köre, attól még meglehetnek. Láttam ilyet és boldogok. Otthon a kanapén egy tányérból esznek és nézik a Mónika show-t.
2022. aug. 23. 17:36
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

"De ha neked bejön a séta fagyizás, padokon ücsörgés, a kocsival céltalan csavargás, tv nézés, konyhai rádióban zenehallgatás, esetleg edzés a nappaliban, vele vagy nélküle, vagy tájak nézegetése kocsival, néha egy mc donalds..."

Nekem pont ez jön be, mondom ezt úgy hogy kihúzhatunk még egy pár dolgot a listából, annak ellenére hogy pörgős életet éltem. Nem hiába, az ember változik.

2022. aug. 23. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!