Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem járok társaságba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem járok társaságba, csendes, zárkózott vagyok akkor hogyan ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés

Így nem sok lánnyal találkozom, akivel meg igen azok meg nem kíváncsiak rám.

El sem tudom mondani hogy mennyire hiányzik. Évek óta nem hoz össze az élet hozzám hasonló nővel. Annyi olyan embert ismerek akiknek mindig kerül valaki az utukban pedig nem sokat tesznek érte.

Kezdek lemondani az egészről mert már 26 vagyok és nem volt egyetlen párkapcsolatom sem.

2022. máj. 12. 16:38
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rád írnak, légy kedves és őszinte.
2022. máj. 12. 16:39
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Sose légy egy nőhöz őszinte
2022. máj. 12. 16:41
 3/7 anonim ***** válasza:
28%
Tinder.
2022. máj. 12. 16:51
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
ITT nem fog senki rád írni, csak szólok.
2022. máj. 12. 17:15
 5/7 anonim ***** válasza:
66%

Megválaszoltad a saját kérdésed: "nem járok társaságba, csendes, zárkózott vagyok"

Nyilván az ellenkezőjét kell tenni mint eddig. Tehát társaságokba járni, kimozdulni, beszélgetni másokkal, nyitottabbnak lenni.

Nem kérdés hogy kva nehéz, főleg hogy nem így élted az eddigi életed. De ha nem kezded el, akkor sosem lesz javulás.

Szépen fokozatosan csináld, csak csináld. Haladj apró lépésekben, szedd össze magadban hogyan építsd az önbizalmad. Ha nem megy egyedül, fordulj szakemberhez.

Ne várj csettintésre eredményt. Kemény munkával kb. 3-4 év múlva tudsz elérni egy korrekt szintet (személytől is függ, és nem jelenti azt hogy közben nem lesznek sikerélményeid).

2022. máj. 12. 17:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát gondolom járj néha társaságba, és nyiss az emberek felé. Másképp nehéz lesz.
2022. máj. 12. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne legyél zárkózott,csendes és járj társaságba.Mert ha nem változtatsz ezeken akkor nagyon nehéz lesz.
2022. máj. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!