Szerintetek mennyire lenne jó ötlet csinálni egy Facebook-csoportot ahol autisták (esetleg más hasonló születési rendellenességgel született emberek) ismerkedhetnének,beszélgethetnének ? Jómagam autistaként sok más autistát megismernék magamon kívül.
Figyelt kérdés
autista , autizmus , ismerkedés , társaság , barátság2020. máj. 26. 14:53
2/11 anonim válasza:
Valószínűleg van ilyen csoport már. Meglepődnék, ha nem lenne.
3/11 A kérdező kommentje:
Utánanéztem nincsen még
2020. máj. 26. 15:28
5/11 anonim válasza:
Ha tényleg nincs, akkor elég jó ötletnek hangzik!
6/11 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet. De hol találsz hirtelen egy pár autistát, akik csatlakoznának?
7/11 anonim válasza:
Én is bátorítalak. Szuperül hangzik és nagyon sok ember szívesen fogadna szerintem! :)
8/11 anonim válasza:
Van több ilyen csoport is, a most aktív(abb) a "Felnőtt autisták csoportja"
szerintem inkább lépj be, mint újat csinálj - annak semmi értelme, hogy 5 ilyen legyen...
Ja igen, NAGYON fontos: ez a csoport maguknak az ÉRINTETTEKNEK szól, nem családtagoknak, rokonoknak, barátnak/barátnőnek - hanem autistáknak/aspergereseknek.
9/11 anonim válasza:
Ha csinálsz én csatlakoznék szívesen. Örülnék neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!