Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők, egy demiszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, egy demiszexuális férfi is lehet vonzó a szemetekben?

Figyelt kérdés
Ha nincs mély lelki kapocs, nem tudok teljesíteni. Hovatovább nem is érdekel szexuálisan az adott nő.

jún. 21. 15:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Mármint, a testi vonzalom nem elég a szexhez számomra. Szükségem van a lelki összehangolódásra.
jún. 21. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Nekem nem. Szex nélkül még csak-csak, megoldom magam, vagy megkérem, hogy nyaljon ki vagy "kezeljen", de az hogy még érzelmi kapocs sincs köztünk... Gyakorlatilag mintha lakótársak lennénk extrák nélkül. ☹️
jún. 21. 15:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
#2: the tudsz olvasni? Pont azt írta, hogy érzelem nélkül nincs semmi egyéb. Tehát előbb belédszeret, utána van szex. Ami egyébként nem hangzik rosszul. Kérdés, hogy mennyi idő, amíg eléggé szeret ahhoz, hogy egyáltalán hozzámérjen. Mert hónapokig max kézen fogva sétálni, se csók, semmi, max. tinikorban oké. Nekem kell, hogy érezzem, hogy kíván a partnerem (nem kell rögtön szex, de legalább csók, kis petting, összebújás, valami). Nekem is kell az érzelmi kapcsolat, de ha pár randi után se csókol meg, akkor teljesen kiábrándulok, illetve elkezdem úgy érezni, hogy ebből úgyse lesz semmi, akkor ne húzzuk egymás idejét.
jún. 21. 17:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Azért annyira béna nem vagyok, hogy ha már érzem a dolgot, ne lépjek.:D
jún. 21. 18:56
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem első osztályú a szex engem az ismerkedés se érdekel.
jún. 21. 20:21
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen pasi a párom is, nekem oké volt a dolog
jún. 21. 22:16
 7/8 anonim válasza:
az első kommentelő a mondatot se tudta értelmezni a második pedig írni se tud mert már úgy kezdi "the" mivan átváltottál angolra? tanulj meg magyarul aztán kezd el az angolt tanulgatni 😅
ma 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Kedves #7: tudok magyarul, csak praktikus okokból több nyelvű billentyűzet van beállítva a telefonon, és néha keveri a javaslatokat, amit nem vettem rögtön észre. Viszont veled ellentétben legalább a központozás sikerült és még a kérdésre is válaszoltam ;P
ma 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!