Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kevés nőhöz vonzódom akkor demiszexuális vagyok?
Aki nem tudja mi az a demiszexuális röviden aszexualitás és a rendes szexuálitás között van. Általában egy nap egyszer önkielégítek, kívánnám a szexet, de kevés nő tetszik és az a gáz, hogy akik tetszenek nem szokták viszonozni a közeledésemet, ezért is dolgozom magamon. Nem szexeltem még, nem volt barátnőm. Internetről voltak találkozásaim, de semmilyen vonzalmat nem éreztem, nem voltak bennem olyan vágyak, hogy második randira hívjam, megcsókoljam, esetleg lefeküdjek vele.
Másik kérdésem az lenne, hogyha esetleg tényleg demiszexuális vagyok akkor a szex nem lesz velem annyira élvezetes? Úgy képzelem el az elsőt, hogy ne csak rólam szóljon, ne csak én élvezzem, hanem szeretnék én is arra törekedni, hogy neki is jó legyen. Viszont, ha demiszexuális vagyok hiába törekszem arra, hogy jó legyen neki nem fogja majd annyira élvezni?
Eleve rosszul értelmezed. Nem a normális és az aszex között van...
Annyi csak a különbség, hogy csak erős érzelmek mellett kívánod a szexet. Tehát, ha megvan az érzelem, akkor ugyanolyan aktív vagy szexuálisan, mint bárki más...
Részben én is ilyen vagyok. Bán én nagyon kívánom a szexet, képtelen vagyok bárkivel csinálni, akit nem kedvelek. Ha viszont van olyan pasi, akkor rendeszeresen kívánom vele a szexet.
Szóval nincs semmi különbség, csak nem fekszem le akárkivel...
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!