Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demiszexuálisra van valami kezelés, gyógymód?
"Demiszexuális: az egyén szexuális vonzalmat csak és kizárólag az érzelmi kötelék kialakulása után érez, tapasztal. A kötődésnek nem kell romantikusnak lennie."
Én is így vagyok ezzel, sajnos nem tudok szexuális izgalmat produkálni olyan nővel, aki iránt nem érzek semmit, nincsenek érzelmi kötődések.
Azért szeretnék valami megoldást találni, mert azt vettem észre, hogy így nem sok esélyem van a kapcsolatra és hogy barátnőm legyen.
Ezt főleg egyik kollégiumi szomszédom magyarázta el nekem, akivel sokat beszélgettem és tanultunk együtt. Neki saját bevallása szerint eddig életében 157 nő volt meg (most 25 éves). Az 157.-el most vannak együtt fél éve, és az a lány is akkor bolondult bele teljesen, mikor elmondta neki, hogy eddig hány nője volt. (Mindenben meg akar felelni neki a lány, hogy ő legyen az eddigi legjobb.) Ő mondta, hogy a csajoknak annál vonzóbb egy férfi, minél több lányt elégített már ki. És hogy nagyon sürgősen kezdjek magammal valamit, mert lehet már el vagyok késve.
(Ezt el is tudom neki hinni, mert 4 éve volt egy randim egy tőlem 2 évvel fiatalabb lánnyal. Neki is elmondtam, hogy mi a helyzet, és mondta, hogy ez nagyon gáz. Szerinte ha egy pasinak ha 20 éves korára nincs legalább 15-20 strigulája, az nem is férfi. Persze nyilván nem volt folytatása a találkozóknak érthető okokból, nem igazán voltak férfi a szemében.)
Az a kérdés, hogy pszichológus tudna esetleg segíteni rajtam, vagy valami gyógyszer, hogy lazán tudjak én is bárkivel szexelni, és végre legyek valaki a nők szemében?
28/F
Tiszteletem százados Úr!
Tudod miert százados...mert kb minden századik szavad igaz.
Fejben van baj.. Nem is kevés.
Szerintem semmi baj nincs veled. Bár nem vagyok pszichológus, szerintem pont ettől vagy értékes, hogy csak akkor tudsz valaki iránt szexuális vágyat érezni, ha kötődsz is hozzá. Illetve ebben az esetben a szex nem csak a vágyak kielégítésére szolgál, hanem annál sokkal többett jelent. Hisz egy jó párkapcsolat egy idő után túlmutat azon, hogy pusztán egymás játékszerei legyünk. Mert azt senki sem gondolhatja komolyan,hogy azzal fenn lehet tartani egy kapcsolatot, hogy hasonló az érdeklődési körünk, és kb ugyanarra vágyunk...Ahhoz már befektett munka is kell. Leegyszerűsítve: nem csak szerelem, hanem szeretett is kell.
Az,hogy valakinek hány kalandja volt, nem jelent semmit. Az már sokkal inkább, hogy milyen motiváció van mögötte...
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!