Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valaki, aki ezért szűz? (...)
Figyelt kérdés
Ugyan nagyon kívánom már a szexet jóideje, sőt kínoz is már a hiánya, de egyszerűen nem megy érzelmek, szeretet nélkül, mert így is kellemetlen lenne.
Egyszerűen nem találok olyan lányt, akit imádnék kívül-belül...
Velem van a baj vagy csak nincs szerencsém?
24 F
2022. jan. 11. 05:45
1/28 anonim válasza:
Szerintem veled van a baj. Lehet túl maximalista vagy és sok az elvárásod. Kicsit félsz is a nőktől. Bele kell húznod haver, mert késő lesz és nem leszel jó minél jobban elhúzod. Én is hasonló cipőben jártam és ez végett rá is jött egy depresszió. Most meg 34 éves vagyok most akarom helyre hozni az életemet. Szexben nem vagyok profi, mert sok elmaradásom van. És te ne ess ebbe a hibába legszebb éveid vannak most menj és dugj meg minél több csajt. Most jelenleg nekem sincs csajom most próbálnék ismerkedni vagy ilyesmi. Csak nekem már nehezebb mert 34 vagyok és le vagyok maradva. Igazából szeretet hiányos is vagyok! Akár egy jó beszéltetésbe is benne lennék csajokkal!
2/28 anonim válasza:
Veled van a baj. Pl rúl sokat hazudsz. Nem lenne korrektebb azt írni, hogy "balfasz vagyok ezért a kutyának se kellek"..? Helyette nyomod ezt a hatásvadász dumát mert azt hiszed ez nekünk bejön. Nem jön. Szánalmas.
20L
3/28 anonim válasza:
#2, számomra te vagy szánalmas.
5/28 anonim válasza:
#2 végre valaki őszinte, nagyon adlak 🤣🤣
6/28 anonim válasza:
Igaza van a 2.-esnek, ha lenne rá lehetőséged dugnál de nincs mert balf*sz vagy, mire vártál 24 éves korodig? Hogy fogsz orgazmusig dugni egy csajt ha még 1el se voltál? Kapd össze magad mert le fogsz maradni, sajnáltatást meg felejtsd el, férfi vagy a kutyát nem érdekli mi a lelki bajod
7/28 anonim válasza:
2# Olyan szöveget adsz a kérdező szájába, ami lehet, hogy nem igaz. Persze elő lehet venni mindig a "légy magadhoz is őszinte" lapot, de mi van, ha a kérdező tényleg úgy gondolja?
8/28 anonim válasza:
2: "szia, itt vagyok, eddig balf.sz voltam csajozni, de most összeszedtem mind a két tökömet. Van kedved ismerkedni"?
Szerinted ezzel a dumával bejjebb lenne? (Lennék?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!