Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 vagyok és még mindig szűz. Csókon kívül semmi tapasztalatom nincs. Ez mennyire hátráltatna titeket egy kezdődő kapcsolatban?
en orulnek ha en lehetnek az elso:)
szerintem a pasik nagyresze igy van vele. akinek csak nyűg, meg gond, az ugyis csak qrni akar…
Ennek inkább örülj. Jobb várni egy jó kapcsolatra, mint lefeküdni sok férfival, akik csak szexelni akarnak.
21/F
Önmagában a szüzesség ténye semennyire nem hátráltatna, de ha hosszú felfedezgetéssel, próbálkozással, gátlásossággal, stb.-vel járna a dolog, akkor azt mondanám, hogy nem passzolunk egymáshoz, járd inkább végig az utat egy hasonlóan tapasztalatlan fiúval. A szex fontos pillér egy kapcsolatban, és nem várnék éveket, hogy kiderüljön, tulajdonképpen mennyire működik közöttünk.
30F
Ha korodbeli fiúval ismerkedsz, akkor nincs semmi gond, mert neki sem lesz hatalmas tapasztalata.
Nekem 24 évesen már nem jöhetett volna szóba egy szűz lány, mert az előző barátnőimnek is én voltam az első, nem éreztem volna fejlődésnek.
8# fejlődésnek? O.o
Érdekes szempont..
Szerintem meg minél többel feküdt le a csaj, annál kevésbé értékes a szex veled (hisz te már sokadik vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!