Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz vagyok, el akarom veszíte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz vagyok, el akarom veszíteni! Nincs pasim. Ha megkérem a legjobb fiú barátomat hogy vegye el az mennyire rontja el a baratságunk? Esetleg valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Lány vagyok.

Figyelt kérdés

2020. máj. 6. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
94%
Tényleg ilyen baromi sürgős elveszteni?
2020. máj. 6. 18:10
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Heteroszexuális kategória. Nincs pasim....

A végére akkor nem kell odaírni, hogy lány vagy. Ki tudjuk logikázni. :D

És mennyi idős vagy? :D

2020. máj. 6. 18:12
 3/10 anonim ***** válasza:
54%

Jesszus menj már privátra ne itt faggasd.

Remélem miután már nem vagy szűz mert lefeküdtél innen vagy bárhonnan valakivel akkor majd rohansz a gyakorira a 600 kérdéseddel hogy mi volt a gond. A gond a te agayadban van. Azért majd miután észhez tértél és a libidód megtanultad kontrollálni na meg főleg az érzelmeid akkor majd 10 év múlva gondolj erre a kérdésedre vissza. Gratulálok.

2020. máj. 6. 18:19
 4/10 anonim ***** válasza:
14%
Ez attól is függ, hány éves vagy. Nekem ha lenne, olyan fiubarátom, akit megkérhetnék erre, megtenném. Persze a barátság dolog kérdéses, mennyire tud megmaradni. Nem is miattatok. De ha lesz párotok, alapból nem biztos, hogy annyira jó szemmel nézi a barátságotokat, s pluszban ott lesz, hogy szexeltetek is.
2020. máj. 6. 18:35
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha tetszel neki akkor van rá esély. A barátságot viszont elronthatod vele: gondolod, hogy nem akarja majd megismételni? Dehogyisnem... ha meg rendszeresen dugtok akkor elindulnak az érzelmek.

Miért haversráccal akarod elveszíteni? :o Az emberek általában azzal szokták akit szeretnek, akivel kölcsönös szimpátia van és nem csak a szexért, hanem a kapcsolatért.

2020. máj. 6. 19:27
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
De ez mért olyan fontos? Lehet csak én vagyok vele így, de én az elsőt semmiképp se egy baráttal akarom átélni. Sőt, nekem ez az érzelmek nélküli szex nem is jön be. Szerintem semmiképp se csináld. Várd meg az igazit. Lehet sablon szöveg, de igaz. Ne ezzel akarj kitűnni a többiek közül. Sőt, szerintem teljesen mindegy, hogy mikor veszted el, az a lényeg, hogy az olyannal történjen, akit tényleg szeretsz.
2020. máj. 6. 19:30
 7/10 anonim ***** válasza:
84%

Inkább egy idegen!

A barátság rámehet!

2020. máj. 6. 19:41
 8/10 anonim ***** válasza:
52%
Kerj meg engem
2020. máj. 7. 08:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Hova sietsz? Meg minek? Hoyg elmond a barátnőidnek, hogy már nem vagy szűz? Mire jó?
2020. máj. 7. 09:36
 10/10 anonim ***** válasza:
90%
Csak elb****-nál vele egy barátságot. megérné?
2020. máj. 8. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!